Κλείνει Όγιος και Καράσκο ο ΟΦΗ

22:30 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μεταγραφικός οργασμός του ΟΦΗ δεν έχει τελειωμό. Οι Κρητικοί έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται με τις κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά και με αυτές που θα γίνουν. Στην δεύτερη περίπτωση βρίσκονται δύο συμπατριώτες του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Συγκεκριμένα οι Μάικλ Όγιος (φωτό) που είναιθ 21 ετών και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι διεθνής με Εθνική U20 και Μαουρίτσιο Καράσκο που είναι 26 ετών και μεσοεπιθετικός, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις

με τους ανθρώπους της ομάδας. Αρχικά αυτό γράφτηκε σε εφημερίδα της Αργεντινής, ωστόσο το gazzetta.gr μίλησε με παράγοντες των Κρητικών, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον, αλλά και τις συζητήσεις που υπάρχουν.
Τους δύο ποδοσφαιριστές τους πρότεινε ο Γκαλέτι και αν δεν έχει πρόβλημα ο τεχνικός της Εστουδιάντες, ομάδα στην οποία ανήκουν, τότε η απόκτησή τους είναι εξαιρετικά πιθανή. Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε: «Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η είδηση ότι ο ΟΦΗ θέλει τους δύο ποδοσφαιριστές των «Φοιτητών» Μάικλ Όγιος και Μαουρίτσιο Καράσκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον Φακούντο Φράγκα, που είναι ο μάνατζερ του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αν ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο πει το «ναι», τότε φεύγουν. Ο Καράσκο επιστρέφει από δανεισμό και αν φύγει ξανά, τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του».
Ρεπό Κυριακή και από Δευτέρα επιστροφή
Στα αγωνιστικά, σήμερα υπήρξε κανονικά προπόνηση, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το δεύτερο εργομετρικά τεστ στο γήπεδο. Το απογευματινό «ραντεβού» δόθηκε για τις 7μμ. με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πάλι προπόνηση και εργομετρικά τεστ ανά γκρουπ, ενώ αύριο Κυριακή οι παίκτες θα έχουν το πρώτο τους ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα