«Κλειδί» τα εντός έδρας για Μαντσίνι

11:31 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας της Άρσεναλ με 1-0 ολοκληρώνοντας έτσι τα ντέρμπι για τον πρώτο γύρο με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να υποστηρίζει πως είναι στα υπέρ της Κυπελλούχου Αγγλίας το γεγονός πως στο δεύτερο μισό της Premier League θα υποδεχτεί όλους τους περισσότερους συνδιεκδικητές του τίτλου στην έδρα της.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Έχουμε παίξει εκτός έδρας κόντρα σε Τότεναμ, Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Σίγουρα εντός έδρας απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα είναι καλύτερα για εμάς".

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με τα λεγόμενα του έδειξε πως υπολογίζει πολύ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει: "Μέσα στους δυο επόμενους μήνες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να παίξει κόντρα σε Τότεναμ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας. Αυτό είναι σημαντικό. Αλλά γνωρίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο χωρίς να χρειαστεί να παλέψουμε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι αδύνατον".

Keywords
Τυχαία Θέματα