Η λαχτάρα των παικτών και η γκέλα

10:06 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μπλόκο της ΑΕΚ στο Περιστέρι κάνει αναφορά η εφημερίδα, φυσικά σχετικά με τη χθεσινή ήττα του Δικεφάλου από τον Ατρόμητο: "Ο Ατρόμητος σταμάτησε το σερί της ΑΕΚ, με την Ένωση να ξεμένει από λύσεις. Μαντάρα τα έκαναν Σπάθας και βοηθοί και στο πέναλτι που δεν έδωσε στον Ατρόμητο και στο χέρι του Μήτρογλου στη φάση του γκολ.

Για τον σχολιασμό του αγώνα σημειώνεται ότι το ματς ήταν "...όπως εκείνα που κρίνονται στη φάση του ενός γκολ. Η ΑΕΚ είχε ψυχολογία αλλά φάνηκε πως έχει φτάσει στα όριά της". Επιπλέον τονίζονται οι δηλώσεις του Κωστένογλου που κάλεσε να μην υπάρξει απογοήτευση, ενώ ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να ζητήσει μεταγραφές. Ωστόσο η εφημερίδα γράφει πως στην ΑΕΚ βλέπουν, ξανά, την περίπτωση του Πετρόπουλου.


SPORTDAY

Περισσότερο νίκη του Ατρομήτου που "βλέπει 5άδα" παρά ήττα της ΑΕΚ είδε η εφημερίδα και το τονίζει στο ματς. "Με γκολ του Σφακιανάκη οι Περιστεριώτες σταμάτησαν το σερί της ΑΕΚ και κοιτούν ψηλά", γράφει η εφημερίδα η οποία μάλιστα κάνει λόγο και για "ρεβάνς Δώνη"! Αναφορά πάντως γίνεται στα διοικητικά με την SD να γράφει για κρίσιμη εβδομάδα και άμεσες εξελίξεις: "Μέσα στις επόμενες ημέρες και εκτός απροόπτου πριν τα Χριστούγεννα θα τελειώσει, θετικά ή αρνητικά, το θέμα του υποψηφίου επενδυτή. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το δικηγόρο, Γιάννη Βλάχο, που εκπροσωπεί τον Άραβα ενδιαφερόμενο, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπογραφεί κάποιο προσύμφωνο, ενώ δεν έχει αρχίσει ούτε ο οικονομικός έλεγχος μολονότι η αντίστροφη μέτρηση για την προθεσμία 45 ημερών έχει αρχίσει από τις 2 Δεκεμβρίου.

Αν δεν υπάρξει άμεση λύση, η κατάσταση θα ξεφύγει. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για πιο δραστικές κινητοποιήσεις αν η διοίκηση δεν είναι συνεπής απέναντί τους, ενώ πλέον υπάρχει και η απειλή της UEFA που απειλεί με «καμπάνες»."

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στη διαιτησία τα ρίχνει (κυρίως) η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι την ΑΕΚ "αυτοί την κέρδισαν", αναφέροντας συγκεκριμένα: "Όμηρος του Βασσάρα και των προστατών του το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πλήρωσε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Σκόνδρα, με διπλά αντικανονικό γκολ του Σφακιανάκη, ξεκάθαρη απόφαση για καρατόμηση της Ένωσης μετά την υπόδειξη του βοηθού Γκάγκα στο 53'. Χέρι ο Μήτρογλου μπροστά στα μάτια του Σπάθα και μετά από θέση οφ σάιντ... τύφλωσε τον Αραμπατζή στο γκολ - παρωδία του "ΟΣΦΠ Β"". Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει: "Ανέτοιμος ο Λυμπερόπουλος έπρεπε να προστατευτεί και να μην ξεκινήσει στην 11άδα. Λάθος και η είσοδος του Μπερνς ενώ ο Γκερέιρο έπρεπε να μπει στη θέση του Κλωναρίδη στο ημίχρονο".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Αναφορά στα διοικητικά καμώματα κάνει και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ. Αφού αρχικά συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μάκου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, όπου έκανε λόγο για "περήφανη" ομάδα, στην πορεία τονίζεται ότι υπάρχουν και οι "κλέφτες" με την εφημερίδα να εξηγεί: "Όργια Στυλιάρα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ. Δεν έδωσε πέναλτι στα Γιάννινα και κόκκι

Keywords
Τυχαία Θέματα