Κλαρούδας: Νίκη για καλή ψυχολογία

19:05 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Κλαρούδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και τόνισε πως η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στοχεύει στις νίκες στο Λιγκ Καπ, ώστε να μπει στο Πρωτάθλημα της Α1 με καλή ψυχολογία. «Κάποιους μικροτραυματισμούς (Παγιάν, Καλαϊτζίδης, Γκέινς, Παπαδόπουλος, Γκούζντα), που βγήκαν λόγω της βιαστικής προετοιμασίας, τους έχουμε ξεπεράσει. Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη καθώς ξεκινήσαμε αργά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Βρίσκεται όμως σε καλό δρόμο και μπορεί να είναι ανταγωνιστική και σε θέση να κυνηγήσει

νίκες.
Το Λιγκ Καπ είναι ένα τουρνουά στο οποίο θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας. Με λίγα λόγια θα δούμε που βρισκόμαστε. Φυσικά θέλουμε να πετύχουμε νίκες για να μπούμε με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα, που αρχίζει σε λίγες μέρες.
Το γεγονός ότι θα δώσουμε τρία παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες σημαίνει ιδιαίτερη κούραση. Για όλες τις ομάδες αλλά για εμάς περισσότερο, που δεν έχουμε κάνει πλήρη προετοιμασία. Όμως διαθέτουμε καλό υλικό και αρκετές λύσεις από τον πάγκο και πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο τουρνουά».

Keywords
Τυχαία Θέματα