Απόλυτη στήριξη σε Χαρτ

18:21 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο διεθνής πορτιέρο είχε άλλη μια άσχημη βραδιά στην καριέρα του, στην ήττα (3-1) της Μάντσεστερ Σίτι από τη Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έχει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε από το μακρινό σουτ του Ριμπερί στο 7ο λεπτό και σήμερα, είναι η μέρα κατά την οποία δέχεται έντονη κριτική για την εμφάνισή του.
Γνωρίζοντας πως νιώθει, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Ρόι Χότζον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον έμπειρο τερματοφύλακα, που θα διατηρήσει

τη φανέλα βασικού στα «τρία λιοντάρια».
«Είναι πολύ εύκολο να ασκείς κριτική σε έναν τερματοφύλακα όταν έχει κάνει λάθος. Πιο εύκολο από το να κριτικάρεις έναν μέσο που λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη μπάλα στη μεσάια γραμμή κι από εκεί ξεκίνησε ένα γκολ. Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Τζο, είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας και παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή αισθάνεται πολύ άσχημα για το γκολ που δέχθηκε και το οποίο μπορούσε να αποσοβήσει, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και θα δείξει και πάλι τον καλό του εαυτό» είπε ο ομοσπονδιακός κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα