«Κλαίω μέσα μου για την ΑΕΚ»

10:54 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπεσε. Είδηση που έχει συγκλονίσει τους πάντες... Ο Ιταλός μάνατζερ, Λορέντζο Ντελισάντι, που έχει κάνει «δουλειές» με την ομάδα στο παρελθόν, μίλησε στο Tuttomercato για την κατάσταση στην ομάδα και δεν έκρυψε την πίκρα του.

«Η κατάσταση είναι δραματική και υπό τις παρούσες συνθήκες η ομάδα δεν θα μπορεί να παίξει στη δεύτερη κατηγορία λόγω χρεών. Το πιθανότερο είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από την τρίτη κατηγορία, που δεν είναι πλέον επαγγελματική, αλλά έτσι

θα κληρονομήσει τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης. Γίνεται κουβέντα για τον πρώην πρόεδρο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που μπορεί να αναλάβει την ομάδα από την τρίτη κατηγορία.

Εδώ και τρία χρόνια η κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ομάδα είχε πτωτική πορεία και αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες από την αρχή της σεζόν. Εγώ που έχω συνεργαστεί με την ομάδα λυπάμαι γι' αυτή. Βλέποντας αυτή την κατάσταση κλαίω μέσα μου, γιατί η ΑΕΚ ήταν σαν οικογένεια. Μαζί είχαμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο Champions League με τον Τσιρίλο και τον Σορεντίνο. Τώρα υπάρχει σκοτάδι. Τα χρέη είναι μεταξύ 40 και 70 εκατ. ευρώ και δεν βλέπω πώς μπορεί κάποιος να βγάλει από αυτή την τρύπα την ομάδα», τόνισε.

Ο Λορέντζο Ντελισάντι γνωρίζει πως η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είναι πιο εύκολο να πούμε ποιες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας και η Skoda Ξάνθη. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι γενικά σε κρίση», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα