Φέργκιουσον: «Σουάρες όπως Καντονά»

10:43 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με την υπόθεση του Ερίκ Κανοντά συγκρίνει την τιμωρία του Λουίς Σουάρες, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως καταλαβαίνει τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ και την αντίδρασή τους, μετά την τιμωρία του παίκτη από την αγγλική ομοσπονδία. Όπως τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, η τιμωρία που είχε επιβάλει η ομάδα του στον Γάλλο ήταν μια λανθασμένη κίνηση.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον τόνισε: «Θυμάμαι τον Καντονά και πρέπει

να πω ότι εννιά μήνες τιμωρία δεν είναι το ίδιο με 10 αγωνιστικές. Μπορώ να καταλάβω γιατί στη Λίβερπουλ είναι θιγμένοι, πρέπει να το πω αυτό. Συνεχίζω να θυμάμαι τι μας έκανε η FA στην περίπτωση του Καντονά, δεν θα το επιτρέπαμε ποτέ να συμβεί τώρα. Δεν έπρεπε ποτέ να τους ακούσω όταν μας έλεγαν ότι "αν τον τιμωρήσετε εσείς θα είμαστε χαρούμενοι". Το κάναμε, τον τιμωρήσαμε για τέσσερις μήνες και μετά από δύο μέρες γύρισαν και μας είπαν: "Ωραία, τον τιμωρούμε εμείς". Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αυτό να συμβεί σε αυτό το σύλλογο».

Στην συνέχεια, ο Σκωτσέζος τεχνικός συμπλήρωσε: «Στοιχηματίζω ότι θα είναι χαρούμενοι που δεν τον τιμώρησαν, με εμάς αυτό δεν δούλεψε. Ο Ντέιβιντ Ντέιβις -εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας- Μας υποσχέθηκε ότι δεν θα λάβουν επιπλέον δράση, διάβολε. Αν το σκεφτείς, εννιά μήνες τιμωρία, είναι σχεδόν απίστευτο. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα