Κινδυνεύει με αποβολή η Παναχαϊκή

16:37 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τα εντός έδρας παιχνίδια της με την σχετική προθεσμία να λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου και την ομάδα της Πάτρας να αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο της αποβολής από το πρωτάθλημα αν δεν εξασφαλίσει το παραχωρητήριο για το Παμπελοποννησιακό.
Για αυτό το θέμα θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου με την ΠΑΕ Παναχαϊκή

να προτείνει 1000 ευρώ στον Δήμο κάθε μήνα για την χρήση του βοηθητικού γηπέδου, το 15% των εισπράξεων από τους εντός έδρας αγώνες ενώ δεσμεύεται για την συντήρηση και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα των δυο γηπέδων.
Σε δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης τόνισε: "Η Πάτρα αποφασίζει για το μέλλον της ομάδας. Πρέπει πάση θυσία το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο γιατί να μέχρις τις 18 Σεπτεμβρίου δεν καταθέσουμε το παραχωρητήριο στην διοργανώτρια αρχή η ομάδα θα υποβιβαστεί! Να αναλογιστούν όλοι στην Δημοτική Αρχή τον κίνδυνο που υπάρχει για την ομάδα και την Δευτέρα να αποφασίσουν για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μετά ολοκληρώνουμε την σύμβαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα