Κινδύνευσε η ζωή του Ρούνεϊ

10:41 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μερικές μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γουέιν Ρούνεϊ στο παιχνίδι με την Φούλαμ, τα βρετανικά Μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με το περιστατικό με δημοσίευμα της εφημερίδας "SUN" να αναφέρει πως η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί καθώς ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε χάσει την ζωή του!
Υπενθυμίζεται πως ο Ρούνεϊ τραυματίστηκε όταν οι τάπες των παπουτσιών του Ούγκο Ρονταγιέγκα τον βρήκαν στο πόδι με αποτέλεσμα να προκληθεί βαθύ σκίσιμο. Ωστόσο ο Ρούνεϊ στάθηκε πολύ τυχερός

καθώς γα ένα χιλιοστό δεν πειράχτηκε η αρτηρία καθώς, σε αυτή την περίπτωση, θα υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία και ο διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα έχανε την ζωή του στα επόμενα δέκα λεπτά.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών στην Αγγλία, Γκόρντον Τέιλορ, εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση και έχει ζητήσει να εξεταστούν τα παπούτσια με τα οποία ο Ρονταγιέγκα χτύπησε τον Ρούνεϊ. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας υπογράμμισε στον Τέιλορ πως τα παπούτσια του Κολομβιανού παίκτη της Φούλαμ είχαν ελεγχθεί από τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα