Κιελίνι: Όσο πιο καλά μπορούμε κόντρα στην Σαχτάρ

08:17 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ως το σημαντικότερο παιχνίδι του ομίλου χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ ο Τζόρτζιο Κιελίνι ο οποίος υπογράμμισε πως η Γιουβέντους θα πρέπει να παίξει όσο πιο καλά μπορεί προκειμένου να πάρει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο Τορίνο, ο κεντρικός αμυντικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας τόνισε: "Θα παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Όταν έγινε η κλήρωση άκουσα από πολύ κόσμο να λέγεται πως πρόκειται για έναν εύκολο όμιλο κάτι που είναι ψέμα. Η Σαχτάρ

διαθέτει παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν βασικοί στους περισσότερους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Έτσι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
Για την Γιουβέντους αυτός θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολύ καιρό με τον Κιελίνι να δηλώνει: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι της Τρίτης με την Σαχτάρ γιατί είναι το σημαντικότερο παιχνίδι του ομίλου μας. Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι οπαδοί μας, οι οποίοι με την βοήθεια τους ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε με επιτυχία το εμπόδιο της Σαχτάρ. Στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι βιώσαμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε για το πρώτο εντός έδρας αγώνα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα