Κερδίζει πόντους ο Αλεξάντρο για Γενάρη

08:30 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αλεξάντρο Ντα Σίλβα Μπατίστα ή απλά Αλεξάντρο, της Πόντε Πρέτα, είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στο ταξίδι του στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που φέτος πραγματοποίησε την πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του, πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 25 εμφανίσεις και οδήγησε την ομάδα του στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Για τον Αλεξάντρο ο

Μιλοβάνοβιτς είχε σχηματίσει εξαιρετική εντύπωση στα ματς που τον παρακολούθησε από κοντά, ενώ μετά από τα όσα είδαν σε dvd αλλά και τις συζητήσεις που είχαν με τον «Μίλο», την ίδια γνώμη έχουν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας. Ο ύψους 1.84 φορ, που μπορεί να παίξει και στα άκρα, αρέσει στην ισχυρή «τριανδρία» της ΑΕΚ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα, έπειτα και από τις συσκέψεις που έγιναν για τα μεταγραφικά, έχει ανέβει ακόμα περισσότερο στις προτιμήσεις τους και αναδεικνύεται σε βασικό στόχο για τον Γενάρη, σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση του σέντερ φορ!

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και όπως αναφέρει η "ΩΡΑ" δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει η κίνηση για την απόκτησή του, καθώς πρόκειται για παίκτη που καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει στην «Ένωση». Σέντερ φορ που «έχει» το γκολ, σε καλή ηλικία, μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις και παράλληλα μπορεί να αποτελέσει μια σούπερ εναλλακτική για του χρόνου, πίσω από το «κανόνι» που θα έρθει το καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο 28χρονος στράικερ της Πόντε Πρέτα είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση, αναφορικά με την περίοδο του Ιανουαρίου, με τις εξελίξεις γύρω από αυτή την υπόθεση να αναμένονται άμεσα, με την «Ένωση» να ετοιμάζεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να κινηθεί σε επίσημο επίπεδο για να τον αποκτήσει.

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα