Ουζουνίδης: Να συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους

20:10 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις νίκες σε μια εβδομάδα πέτυχε ο Εργοτέλης μετά το 1-0 στα Χανιά επί του Πλατανιά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην κρύβει την ικανοποίηση του για το θετικό αποτέλεσμα αλλά να σημειώνει πως ο Εργοτέλης θα πρέπει να συνεχίσει σε χαμηλούς τόνους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν μια περίεργη εμπειρία για μένα γιατί πέρασε κάποιους μήνες εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια και

τα έβγαλαν εις πέρας. Υπάρχουν καλά αποτελέσματα και κακά. Εμείς κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους", είπε αρχικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Πλατανιά: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ στην αρχή. Μετά το εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε.
Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη και θα έπρεπε να κλειδώσουμε το παιχνίδι γιατί σε τέτοια ματς μπορεί να δεχθείς ένα γκολ από το πουθενά και να χάσεις έτσι δύο βαθμούς. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα ανάγκη από βαθμούς».
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τέλος, κλήθηκε να συγκρίνει τον Πλατανιά των ημερών του με την τωρινή ομάδα: «Έχει αλλάξει η ομάδα στον Πλατανιά. Εμείς ξεκινήσαμε με άλλη ομάδα και υπάρχει διαφορά στο ρόστερ. Έχουν έρθει αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Είναι πιο καλή ομάδα, όμως, αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Είναι δύσκολα να δεθούν όλα αυτά τα παιδιά σε μια τέτοια περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα