Κερδισμένος ο Αγροτικός Αστέρας

18:32 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

Πλέι-άουτ Football League

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πειρικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κατερίνης

«Τσίμπησε» βαθμό η Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα του Πιερικού (0-0) και παρέμεινε στην δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 48ο λεπτό με τον Καρτσαμπά, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος(91' Παλιάτσος), Τσιάρας,

Μπουζούκης, Μυστακίδης(81' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος(78' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ, Βουτσιάς(63' Σαΐν)

Τύρναβος - Αιγινιακός 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάρ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Τύρναβος και Αιγινιακός στο μεταξύ τους ματς για την 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Football League. «Φτωχό» ματς από πλευράς θεάματος. Από το 62ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες εξ αιτίας της αποβολής του Αχαλινόπουλου, σε ένα σημείο του αγώνα όπου η ομάδα του Διγκόζη πίεζε για το γκολ, ενώ είχε δοκάρι με τον Φαμπίνιο στο 50'.

Τύρναβος (Α. Χαραλαμαπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας(46' Οττά), Γεωργίου(71' Στεργιάνος), Ποκόνγκ, Γκούρτσας

Αιγινιακός (Α. Διγκόζης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ροντρίγκο, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος Κ., Πολύζος(46' Κυνηγόπουλος), Φαμπίνιο(71' Ρίκκα), Ζούρκος, Μπονίγια, Πέντα, Καζάκης

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Ζακύνθου

Ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε στην Ζάκυνθο όπου η ομάδα του νησιού είχε τις ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Παπαδημητρίου στο 32', αλλά ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε δύο γκολ και πήρε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στα πλέι-αουτ της Football League. Ο Πάτο στο 50' και ο Βελλίνης δέκα λεπτά αργότερα μετά από αντεπιθέσεις, νίκησαν τον Πολίτη και χάρισαν την νίκη στους «σταχυοφόρους». Ο Βιθούλκας στο 81ο λεπτό «νίκησε» τον Βοσνιάδη από το σημείο του πέναλτι και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα ο Πιτταράς είχε δοκάρι και η ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χάθηκε.

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Πολίτης Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου(73' Κυριακίδης), Μπλέτσας(63' Βιθούλκας), Ευθυμιάδης, Βαρέλα, Παπαδημητρίου(63' Πιτταράς)

Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Βελλίνης(65' Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Τσεμπερίδης, Χιτζίδης, Πάτο(80' Καθάριος), Καπίας, Γεωργιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα