Κέρδισαν αλλά δεν εντυπωσίασαν (VIDEO)

23:45 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΧΙΛΗ: 1-0
Γήπεδο: Mercedes-Benz-Arena

Νίκησε μεν, προβλημάτισε δε... Ο λόγος για τη Γερμανία που επικράτησε με 1-0 της Χιλής, η οποία όμως είχε πολλές ευκαιρίες.

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Βιδάλ από κοντά κόπηκε στη γραμμή από τον Λαμ, ενώ στο 14' ο Ερέρα πρόλαβε τον Κλόζε. Τελικά στο 16ο λεπτό ο Οζίλ εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκέτσε με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 27ο λεπτό ο Νόιερ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Βιδάλ, ενώ στο

34' ο Γκέτσε έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Βάργκας βρήκε το δοκάρι της Γερμανίας, ενώ στη συνέχεια οι Λατίνοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νοιερ, Γιάνσεν (24' Σμέλτσερ), Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ (89' Γκίντερ), Κρόος, Γκροσρόιτζ, Γκέτσε (83' Ποντόλσκι), Κλόζε (46' Σίρλε).

ΧΙΛΗ: Ερέρα, Χάρα, Βιδάλ (90' Φερνάντεθ), Ίσλα, Μέδελ, Σίλβα (83' Γκονζάλεθ), Αρανγουίθ (80' Ορεγιάνα), Μποσεζούρ (76' Βαλντίβια), Γκουτιέρες, Σάντσες, Βάργκας (86' Πινίγια)

ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Παίζοντας κακό ποδόσφαιρο η Αγγλία κατάφερε εν τέλει να κερδίσει την Δανία (1-0) χάρη σε γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ, αλλά δεν άρεσε...

Τα «τρία λιοντάρια» δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν μια νίκη -κυρίως- γοήτρου χάρη στο τέρμα του Ντάνιελ Στάριτζ με το κεφάλι, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Άνταμ Λαλάνα.

Πέντε παίκτες της Λίβερπουλ ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, ντεμπούτο για τον Λουκ Σο, άγχωσε ο Τζακ Γουίλσιρ έπειτα από σύγκρουση με τον Ντάνιελ Άγκερ, αλλά συνέχισε στο παιχνίδι, δοκάρι από τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η πρώτη άξια σημασίας ευκαιρία, συνέβη στο 34', με τον Στέρλινγκ να σεντράρει επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τους Γουίλσιρ-Ρούνεϊ να βρίσκονται κάποια βήματα πίσω από την πορεία της μπάλας, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κάνουν επαφή μαζί της και να την στείλουν στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρούνεϊ σούταρε άστοχα από μακριά, για να ακολουθήσει το σουτ του Στέρλινγκ και να καταλήξει στο δοκάρι δευτερόλεπτα αργότερα. Στιγμές πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Στάριτζ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κάσπερ Σμάιχελ «μύρισε» την φάση και έπεσε στο χορτάρι για να αποκρούσει.

Οι Δανοί έγιναν αμέσως απειλητικοί με την έναρξη του δευτέρου μισού, με τον νεοεισελθόντα Γέσπερ Γιούελσγκαρντ να κάνει σέντρα «ξυράφι» και τον Κέιχιλ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 63' οι Δανοί έγιναν απειλητικοί για πρώτη φορά στο ματς με τον Χαρτ να αποκρούει σουτ του Ράσμουνσεν, όπως έκανε στο 70' και ο Σμάιχελ σε προσπάθεια του Γουέλμπεκ. Στο 81' ο Άνταμ Λαλάνα επιβεβαίωσε γιατί αποτελεί «hot» όνομα στις λίστες μεγάλων ομάδων, χόρεψε τους αντιπάλους του, σέντραρε για τον Στάριτζ και εκείνος με το κεφάλι έκανε το 1-0.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Κόουλ (Σο 46'), Τζέραρντ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (Λαλάνα 60'), Ρούνεϊ (Γουέλμπεκ 60'), Στέρλινγκ, Στάριτζ

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Σλοθ, Κιέρ (Μπιέλαντ 62'), Άγκερ, Άνκερσεν, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Πάουλσεν (Όλσεν 80'), Κρον-Ντέλι, Λάρσεν (Κουσκ 46'), Μπέντνερ (Ράσμουνσεν 62')

Keywords
Τυχαία Θέματα