«Ευχαριστημένος από τη νίκη»

23:27 5/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Χονγκ Μιούνγκ Μπο, ομοσπονδιακός τεχνικός της Νότιας Κορέας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.«Αποδώσαμε πολύ καλά στην επίθεση. Είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Συνολικά πήγαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Επιτρέψαμε στην Ελλάδα να κάνει ευκαιρίες, όμως είναι ενθαρρυντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την τελική φάση.

Είχαμε προετοιμαστεί

πολύ καλά για τον αγώνα αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ στην ελληνική ομάδα. Οι αλλαγές που έκανα στην διάρκεια του ματς, είχαν να κάνουν με θέματα τραυματισμών. Πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.

Έχουμε τρεις τερματοφύλακες που πρέπει να βελτιωθούν, ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από τους αμυντικούς. Εμείς ως σύνολο βασιστήκαμε στην τακτική που έχουμε πάντα και τον τρόπο που παίζουμε συνήθως. Πατήσαμε πάνω στις δυνατότητές μας. Όπως είπα και πριν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα