Κεντίρα: Θα χρειαστεί υπομονή κόντρα στην Ελλάδα

16:12 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάσπαση της ελληνικής άμυνας εστιάζουν στην Εθνική Γερμανίας με τον Σάμι Κεντίρα να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι υπομονετικοί για να προκαλέσουν ρήγμα στην συμπαγή, όπως την χαρακτήρισε, ελληνική άμυνα.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για τον προημιτελικό της Παρασκευής: "Η Ελλάδα είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα και με καλή ψυχολογία. Τους αρκεί να πετύχουν ένα γκολ

και είναι εξαιρετικοί στην αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστεί υπομονή από την πλευρά μας για να διασπάσουμε την άμυνά τους. Πρέπει να είμαστε κινητικοί και να ψάξουμε το παραμικρό ρήγμα στην άμυνά μας. Θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις λύσεις".
Για την παρουσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου , Άνγκελα Μέρκελ, ο Κεντίρα δήλωσε: " Η Άνγκελα Μέρκελ φέρνει γούρι στην ομάδα και μας δίνει καλή ψυχολογία. Η επίσκεψή της δείχνει τη σημασία που έχει η εθνική ομάδα για τη χώρα".
Ο Κεντίρα στάθηκε και στην απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη: "Γνωρίζω από παλιά τον Καραγκούνη. Βοηθά πολύ την ομάδα με την εμπειρία του και θα είναι μία απουσία για την Ελλάδα".
Όσο για την παρουσία των Γερμανών οπαδών στις εξέδρες τόνισε: "Έχω ακούσει ότι θα έχουμε στο πλευρό μας περίπου 15.000 Γερμανούς φιλάθλους. Θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Ο Τόμας Μίλερ από την πλευρά του δήλωσε: "Οι Έλληνες θα παίξουν σκληρή άμυνα. Εμείς έχουμε τον τίτλο του φαβορί και όλοι οι αντίπαλοί μας αντιμετωπίζουν παίζοντας κλειστά. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα