«Κεφάλαιο για την Ίντερ ο Σνάιντερ»

12:09 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός του Ουέσλεϊ Σνάιντερ από την αποστολή της Ίντερ για τον αγώνα με την Πάρμα θεωρήθηκε από πολλούς ως μήνυμα της διοίκησης προς τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ωστόσο ο Μάσιμο Μοράτι διέψευσε κάτι τέτοιο χαρακτηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή ως ένα κεφάλαιο για την Ίντερ.

Σε δηλώσεις του από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για το "Inter Campus", ο πρόεδρος της Ίντερ

τόνισε: "Θα σας εξηγήσω το σκεπτικό μου. Ο προπονητής αποφάσισε πως ο Σνάιντερ δεν είναι έτοιμος, για αυτό δεν παίζει. Θα ήταν παράλογο να πληρώναμε έναν ποδοσφαιριστή και να τον αφήναμε εκτός μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια συζήτηση με την διοίκηση, η οποία αφορά το συμβόλαιο του. Όσο για αυτό το θέμα, το συμβόλαιο του παίκτη είναι σε ισχύ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βελτιωθεί. Εκεί βρισκόμαστε, στην προσπάθεια να βελτιώσουμε κάποιους από τους όρους του συμβολαίου του Ολλανδού. Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας πως δεν πρόκειται να χάσουμε έτσι εύκολα ένα κεφάλαιο της ομάδας μας".
Για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της Ίντερ ο Μοράτι δήλωσε: "Νομίζω πως είμαστε κάπως κουρασμένοι και το πληρώνουμε ακριβά. Καμία κατάρα, ούτε ατυχία. Η κούραση σε συνδυασμό με τον εφησυχασμό που ακολούθησε την νίκη επί της Γιουβέντους, είναι οι λόγοι της κακής περιόδου. Αλλά θα περάσει σύντομα. Η στιγμή στην οποία νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, είσαι ήρεμος και ικανοποιημένος, είναι η πιο επικίνδυνη για να πάθεις την ζημιά. Αυτό ακριβώς πάθαμε και εμείς μετά την νίκη επί της Γιουβέντους".

Keywords
Τυχαία Θέματα