Πυρ και μανία ο Ρότζερς με την διαιτησία

11:52 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 14η αγωνιστική της Premier League η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Τότεναμ με 2-1 με τον Μπρένταν Ρότζερς να είναι έξαλλος με τον διαιτητή Φιλ Ντοντ καθώς, όπως υποστηρίζει, δυο φορές αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Είναι ντροπή πλέον να μην παίρνουμε ούτε τα πιο καθαρά πέναλτι. Το μαρκάρισμα του Ντεμπελέ στον Τζέραρντ και του Γκαλάς στον Σουάρες ήταν καθαρά πέναλτι. Επίσης ο Ντέμπσι

κάνει βουτιά και κερδίζει το φάουλ στο δεύτερο γκολ. Δεν τον ακούμπησε κανείς. Δεν πρέπει πάντως να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να κοιτάμε την απόδοση μας και κόντρα στην Τότεναμ ήταν εξαιρετική".
Η Λίβερπουλ παραμένει στην 12η θέση και ενόψει της συνέχειας ο Ρότζερς δήλωσε: "Δεν ξέρω τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο με τους διαιτητές. Αν συνεχίσουν να μην μας δίνουν πέναλτι, τα πράγματα θα είναι κόλαση για εμάς. Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως δεν πιστεύω πως θα μπορούσαμε να αποδώσουμε καλύτερα κόντρα στην Τότεναμ εκτός έδρας. Αν παίρναμε την ισοπαλία θα ήμουν απογοητευμένος, τώρα που χάσαμε είμαι διπλά απογοητευμένος. Ωστόσο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα