Κάζο για την Τσέλσι

00:28 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σάντερλαντ-Τσέλσι: 2-1

Τόσο καιρό επέλεγε την... τακτική των θρίλερ και ήρθε η ώρα να το πληρώσει! Η Τσέλσι ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σάντερλαντ στην παράταση και έμεινε εκτός ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας!


Οι ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσαν σε ακόμη ένα ματς να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και τελικά τιμωρήθηκαν! Στο 88' ο Μπορίνι ισοφάρισε για τη Σάντερλαντ και δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης ο Κι πέταξε νοκ- αουτ τους «μπλε»!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 46' με το αυτογκόλ του Κάτερμολ,

όμως η αδυναμία τους να «σκοτώσουν» την αντίπαλο με τις ευκαιρίες των Ετό και Ντε Μπρούιν έδωσε το δικαίωμα στις «μαυρόγατες» να παλέψουν για την ανατροπή!

Με εξαίρεση ορισμένες καλές εμπνεύσεις του Γουίλιαν για λογαριασμό της Τσέλσι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά πράγματα να επιδείξει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αδυνατούσαν να βγάλουν φάσεις. Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ ισορρόπησε το ματς στα μέσα του 45λεπτου, όμως και εκείνη με τη σειρά της πάτησε ελάχιστες φορές την αντίπαλη περιοχή.

Η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει προς την πλευρά των «μπλε» από τα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης. Τότε που η προσπάθεια του Λάμπαρντ προσέκρουσε στον Κάτερμολ, ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτόματα, οι παίκτες του Μουρίνιο ανέβασαν στροφές και έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα «τελείωνε» από νωρίς την πρόκριση. Προς απογοήτευσή τους, όμως, τα σουτ του Ντε Μπρούιν και του Ετό δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 88' σε μια από τις λιγοστές φορές που η Σάντερλαντ απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων νεοεισελθών Μπορίνι έγραψε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δύο λεπτά πριν οδηγηθούν στα πέναλτι, ο Κι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και με το γκολ του οδήγησε τη Σάντερλαντ στα ημιτελικά του θεσμού.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Σέλουτσκα, Ντοσένα, Ο'Σι, Μπράουν, Κάτερμολ, Λάρσον, Γκάρντνερ (63΄Κι), Τζόνσον (74΄ Μπορίνι), Τζιακερίνι, Άλτιντορ.

ΤΣΕΛΣΙ: Σβάρτσερ Αθπιλικουέτα (70' Εσιέν), Κέιχιλ, Λουίζ, Κόολυ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ντε Μπρούιν, Γουίλιαν, Σούρλε, Ετό (74' Μπα).

Keywords
Τυχαία Θέματα