Εύκολη πρόκριση για Σίτι

23:45 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι: 1-3

Τι κι αν είχε 8 αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ; Η ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι... βγήκε στο χορτάρι, με τους «πολίτες» να επικρατούν εύκολα 3-1 της Λέστερ και να προκρίνονται στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Με τον Πελεγκρίνι να αλλάζει κατά τα 8/11 την ενδεκάδα που «διέσυρε» την Άρσεναλ, οι «πολίτες» δεν βρήκαν ουσιαστικά αντίσταση από την Λέστερ της οποίας επικράτησαν εύκολα 3-1 και πέρασαν στην τετράδα του Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Στο 8'

ο Κολάροφ με εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο τέρματα από τον Τζέκο (41', 53'). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής κόντρα στο φαβορί του ζευγαριού, με τον Ντάιερ στο 77' να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το φαβορί και το «θηρίο» μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» νωρίς το θέμα πρόκριση. Έτσι, μόλις στο 8' ο Κολάροφ έκανε μία από τις γνωστές «καλλιτεχνικές» του εκτελέσεις φάουλ και έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Σμάιχελ για το προβάδισμα της Σίτι! Οι «πολίτες» φάνηκε να «κάθονται» στο υπέρ τους σκορ και μέχρι το 20' δεν υπήρξε κάτι άξιο αναφοράς. Στη συνέχεια πήρε ξανά μπρος η μηχανή! Παρά τις προσπάθειες των Τζέκο, Κολάροφ και Ρόντγουελ, το σκορ δεν άλλαξε. Είτε λόγω της ατυχίας των παικτών του Πελεγκρίνι, είτε λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του γκολκίπερ της Λέστερ! Μέχρι το 41', όμως, όλα αυτά! Διότι σε εκείνο το σημείο, η πίεση της Σίτι έφερε... καρπούς για δεύτερη φορά, με τον Τζέκο από κοντά να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και... ουσιαστικά να «τελειώνει» την πρόκριση!
Για όποιον τυχόν δεν είχε πιστέψει πως με το 2-0 το παιχνίδι και η πρόκριση είχε ήδη κριθεί, ήρθε ο Τζέκο να του... απαντήσει ξανά! Ο Βόσνιος φορ πήρε την πάσα από τον Μίλνερ και με «ξερό» σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Σμάιχελ να μένει... άγαλμα! Έχοντας ήδη χτυπήσει τρεις φορές, οι «πολίτες» έριξαν... ταχύτητα στα υπόλοιπα λεπτά, αφού ο στόχος είχε επιτευχθεί! Λογικό κι επόμενο ήταν η Λέστερ να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθήσει τουλάχιστον για το γκολ! Και τα κατάφερε στο 77'! Ο Ντάιερ με σουτ μέσα στην περιοχή «νίκησε» τον Χαρτ, αφού η μπάλα κόντραρε στον Κομπανί κι άλλαξε πορεία, κάνοντας το 3-1, με τους φίλους των γηπεδούχων να το πανηγυρίζουν! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού τα εναπομείναντα λεπτά... πέρασαν και δεν ακούμπησαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα