Καυγάς Πεπ-Ρόμπεν

16:46 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Βικόρια Πίλζεν την οποία κατατρόπωσε με 5-0, ωστόσο οι Βαυαροί έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 25ο λεπτό της αναμέτρησης για να ανοίξουν το σκορ και μάλιστα από το σημείο του πέναλτι.
Μετά την ανατροπή του Ρόμπεν μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γουαρδιόλα έδωσε εντολή στον ποδοσφαιριστή να αναλάβει αυτός την εκτέλεση. Ωστόσο, ο Ολλανδός ανέθεσε την εκτέλεση στον συμπαίκτη του, Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος με τη σειρά του ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για

τους Γερμανούς.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γάλλος σταρ των Βαυαρών δήλωσε πως ο συμπαίκτης του δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι καθώς ήταν ακόμη θυμωμένος για το περιστατικό του πρωταθλήματος, όπου ο Γουαρδιόλα είχε δώσει εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Μίλερ.
Συγκεκριμένα ο Ριμπερί είπε: "Ο Άριεν ήταν λιγάκι εκνευρισμένος. Ο κόουτς είπε τον Άριεν αλλά ο Άριεν δεν ήθελε να αναλάβει την εκτέλεση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν".
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Ρόμπεν τόνισε: "Δεν θέλω να το συζητήσω. Ας το αφήσουμε καλύτερα. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το 5-0 είναι σπουδαίο αποτέλεσμα αλλά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα εάν θέλουμε να κάνουμε κριτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα