Ειρωνικός ο Σερ Άλεξ για Μπενίτεθ

14:29 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι παρουσίασε χθες τον νέο προπονητή της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχασε την ευκαιρία να... αναβιώσει την κόντρα του με τον Ισπανό τεχνικό από την εποχή που ο τελευταίος βρισκόταν στον πάγκο της Λίβερπουλ.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ειρωνική διάθεση, υπογράμμισε πως "ο Ράφα είναι τυχερός γιατί μπορεί σε δυο εβδομάδες να έχει στο βιογραφικό του δυο τίτλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων". Επίσης πρόσθεσε πως ο Μπενίτεθ "δεν έχει καμία συμβολή στην πορεία των ομάδων. Στην Ίντερ ο Μουρίνιο

πήρε το τρεμπλ και μετά ανέλαβε ο Ράφα και πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων".
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αφού εξέφρασε την λύπη του για την απόλυση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο σχολίασε την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την οποία δικαιώνεται ο διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις καταγγελίες της Τσέλσι περί ρατσιστικής συμπεριφοράς στην διάρκεια του ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ". Όπως δήλωσε ο Φέργκιουσον: "Δεν το πίστευα έτσι και αλλιώς πως είχε επιτεθεί ρατσιστικά σε παίκτη της Τσέλσι. Το κακό είναι πως ο Κλάτενμπεργκ έπρεπε να βιώσει αυτή την κατάσταση τις προηγούμενες εβδομάδες. Όλοι στον χώρο του ποδοσφαίρου είμαστε ικανοποιημένοι για αυτόν, εκτός από την Τσέλσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα