Κατσουράνης, Λεονάρντο και σπριντ για το γήπεδο

08:03 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Κώστας Κατσουράνης και Λεονάρντο είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αναφέρεται στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. "Βλέπει Μουντιάλ και μετά ΑΕΚ" γράφει η "Ώρα" για τον Κατσουράνη και τονίζει: "Θέλει να σταθεί στο πλευρό των Δέλλα και Λυμπερόπουλου από το επόμενο καλοκαίρι

και να κλείσει την καριέρα του με συμμετοχή στη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ. Θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στους φετινούς του στόχους, να πάει στη Βραζιλία με τον Σάντος και μετά να επιστρέψει στην ομάδα που έζησε τις καλύτερες στιγμές του". Η εφημερίδα τονίζει ότι στην ΑΕΚ βλέπουν πολύ θετικά αυτό το ενδεχόμενο και ποντάρουν στην εμπειρία και την ποιότητα του. Αναφορικά με τον Λεονάρντο η "Ώρα έχει τίτλο: "Ναι και για Λεονάρντο". "Καλοδεχούμενη η πάσα του Βραζιλιάνου που από την Κορέα δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ χωρίς να τον νοιάζει σε ποια κατηγορία" αναφέρει η εφημερίδα και μιλάει για πιθανές επαφές μέσα στο επόμενο διάστημα.

SPORTDAY

"Κοιτούν μπροστά" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. "Μετά τους Μάνταλο και Φαγέ στην Ένωση τσεκάρουν ήδη παίκτες ενόψει της επόμενης σεζόν" αναφέρει η εφημερίδα. Γούτας, Κουρμπέλης, Μπάλας και Κοροβέσης βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ σύμφωνα με την Sportday.

GOAL NEWS

"Αρχή με τη φανέλα" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στη σημερινή παρουσίαση. "Σήμερα η παρουσίαση της εμφάνισης και των βασικών χορηγών που θα συνοδεύουν την Ένωση στο νέο της ξεκίνημα" γράφει χαρακτηριστικά.

LIVE SPORT

Με τίτλο "Σπριντ" η εφημερίδα τονίζει πως στην ΑΕΚ τρέχουν για το νέο γήπεδο καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαιτεί απόλυτη συνέπεια στους χρόνους και θέλει όλα να γίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Από εκεί και πέρα η Live Sport φιλοξενεί θέμα στο οποίο παρουσιάζει τους σταθερούς της 11άδας για τον Τραϊανό Δέλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα