EUROBASKET | Ανικέεβα κατά Κατσικάρη

Η Τζούλια Ανικέεβα, πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας λίγες μέρες μετά την αποτυχημένη παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τον Φώτη Κατσικάρη.


«Ο Κατσικάρης εξελέγη με το πλεονέκτημα της μιας ψήφου, της ψήφου του προέδρου Κρασνένκοβ, ο οποίος έφυγε και ο Κατσικαρης τότε συνειδητοποίησε πως τα πράγματα για την ομάδα δεν θα πάνε καλά και έψαχνε

τρόπους να αποφύγει αυτή τη νέα κακή κατάσταση. Και τώρα είναι ευτυχισμένος που κατάφερε να το κάνει», δήλωσε αρχικά η πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας σε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ποιος είναι ο Κατσικάρης; Ούτε ένας από τους αθλητές μας δεν πέρασε μαζί του μια μέρα προπόνησης. Ποιος είναι αυτός που μιλάει για τον εαυτό του σαν να είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης; Την στιγμή που τέθηκε το θέμα της απόλυσής του, ο ίδιος έλειπε σε άδεια, και το γράμμα για λογαριασμό του το έγραψε ο γενικός διευθυντής και ταυτόχρονα Ουκρανός δημοσιογράφος και φίλος του. Το γεγονός πως οι ατζέντηδες του Κατσικάρη αγνοούν τους ρώσικους κανονισμούς, εμένα με εκπλήσσει. Γι' αυτό και έμεινε χωρίς αποζημίωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα