«Κατηγορητήριο με αοριστίες»

17:50 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ως « κατηγορητήριο με αοριστίες» χαρακτήρισε την εκδίκαση των επεισοδίων, που έλαβαν μέρος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους αστυνομικούς, στο ματς των «πρασίνων» με την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Καρμής σχολίασε την επίθεση που δέχθηκαν 3 πεζοί αστυνομικοί από 50 οπαδούς του Παναθηναϊκού

και τόνισε στις δηλώσεις του πως από την στιγμή που δεν αναφέρεται χρόνος και τόπος των επεισοδίων τότε πρόκειται περί αοριστιών.

«Δεν μπορεί να στέλνει ένα κατηγορητήριο όπως το βολεύει. Πρέπει να σημειώνει τόπο και χρόνο. Είναι αόριστη, πρέπει η δίωξη να γυρίσει πίσω και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ας κάνει έφεση, αν δεν τον έχουν διώξει στο μεταξύ!», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και στη συνέχεια ανέλυσε τους ισχυρισμούς του λέγοντας πως από την στιγμή που δεν υπάρχει αναλυτική περιγραφεί των επεισοδίων δεν γίνεται το κατηγορητήριο να στέλνει εκδίκαση.

«Λέει επίσης, μετά την λήξη του αγώνα, πότε μετά την λήξη του αγώνα, πόση ώρα, μία, δύο τέσσερις ώρες μετά την λήξη του αγώνα. Κι εδώ αοριστία. Μεταξύ σταδίου ποδοσφαίρου και κλειστού γυμναστηρίου. Δεν λέει πουθενά εντός του εν γένει χώρου του γηπέδου. Λέει μεταξύ σταδίου ποδοσφαίρου και κλειστού γυμναστηρίου. Ο δε, παρατηρητής λέει εκτός περίφραξης περιβάλλοντος χώρου του σταδίου.

Λέει επίσης η αστυνομία ότι επιχειρούσαν οι φίλαθλοι να μπουν στον χώρο στάθμευσης παραβιάζοντας δύο καγκελόπορτες. Άρα είναι εκτός των ορίων του γηπέδου τα επεισόδια που έγιναν. Το κατηγορητήριο είναι αόριστο όσον αφορά τον τόπο και τον χρόνο και μη νόμιμο γιατί δεν στηρίζεται σε καμία παρατήρηση αξιωματούχων αγώνα παρά μόνο στην έκθεση της αστυνομίας που είναι συμπληρωματική».

Keywords
Τυχαία Θέματα