«Κάτι μέσα μου έλεγε να φύγω»

09:52 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ είχε αντιληφθεί πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στον Άρη και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, κάτι μέσα του, του έλεγε να φύγει όπως και έκανε αρχικά για την Μακάμπι και στην συνέχεια για την Ριέκα.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: "Διαβάζω νέα του Άρη πού και πού και με στεναχωρούν αυτά που γίνονται. Αγάπησα τον Άρη και τον κόσμο του

το διάστημα που έμεινα εδώ και είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η κατάσταση σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Αυτά τα προβλήματα είχαν εμφανιστεί πριν από χρόνια, από όταν ήμουν εγώ στην ομάδα. Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα, κάτι μέσα μου έλεγε να φύγω. Από τότε δεν υπήρχαν λεφτά. Μου λείπει η Ελλάδα, έχω φίλους που μιλάω ακόμα. Έφυγα γιατί είχα βαρεθεί λίγο μετά από 8 χρόνια, αλλά τώρα μου λείπει. Η πρόταση από την Μακάμπι ήταν πολύ καλή και δεν το σκέφτηκα. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω μετά που έφυγα από την Μακάμπι, υπήρχαν προτάσεις από την Ελλάδα αλλά επέλεξα να συνεχίσω στην πατρίδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα