Ο αποφασισμένος Λίνεν και ο Κατσουράνης

09:52 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για τον Κώστα Κατσουράνη και τον... γρίφο του, γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας τα πέντε ερωτήματα που θέλουν απάντηση προκειμένου το σενάριο επιστροφής του να εξελιχθεί σε πραγματικότητα. Το Goal τονίζει σχετικά:

"Η διάθεση υπάρχει από την πλευρά της Ενωσης, θετικά διακείμενος παρουσιάζεται και ο διεθνής μέσος. Βέβαια, προκειμένου να προχωρήσει αυτή η διαδικασία, μεσολαβούν δεκάδες «αν» και «προϋποθέσεις» που θα πρέπει να καλυφθούν.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως το ζήτημα της επιστροφής του Κατσουράνη στην ΑΕΚ θα απασχολήσει έντονα τις επόμενες εβδομάδες. Από τη στιγμή ειδικά που θα λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό και -κυρίως- καταλήξει το ιδιοκτησιακό θέμα της Ενωσης, οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι ραγδαίες και να δείξουν αν μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση. Το «Goal» αξιολογεί τα δεδομένα, παραθέτει τα πραγματικά στοιχεία και καταγράφει ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου ο Κατσουράνης να παραμείνει στο... ΟΑΚΑ, αλλα φορώντας πλέον τα κιτρινόμαυρα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1
Μπορεί ο Κατσουράνης με ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ να συμβάλει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας και να σωθεί η παρτίδα;

Φυσικά και ναι. Μπορεί ο Κατσουράνης να μη βρίσκεται στα... ντουζένια του, αλλά αποτελεί ποδοσφαιρική κλάση. Παίκτης με πείρα, προσωπικότητα και μυαλό μέσα στο γήπεδο, που μπορεί να πάρει πάνω του όλη την ομάδα και να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται. Ειδικά φέτος όπου η ΑΕΚ δεν έχει ούτε έναν αμυντικό χαφ και οι λύσεις που μπορεί να δώσει συνολικά στον άξονα ο διεθνής χαφ μπορεί να είναι πολύτιμες.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2
Είναι στις δυνατότητες της ΑΕΚ να «σηκώσει» ένα μεγάλο οικονομικά συμβόλαιο, όπως θα αξιώσει ο 33χρονος μέσος;

Με την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην ΑΕΚ η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική. Αυτή τη στιγμή η Ενωση βρίσκεται κατάφατσα με την πτώχευση και αν δεν υπάρξει γενναία και σημαντική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της πλαίσιο, είναι ανώφελο ακόμα και να σκέφτεται τέτοιες μεταγραφές. Ωστόσο, όσο αιωρείται η πιθανότητα εισροής σημαντικών κεφαλαίων μέσω της αύξησης που έχει προκηρυχθεί, μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3
Ποια θα είναι η στάση του Βιντιάδη στην προοπτική επιστροφής Κατσουράνη, εάν κι εφόσον αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα;

Επί του παρόντος δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα το πώς αντιμετωπίζει ο Βιντιάδης μια τέτοια πιθανότητα. Από την άλλη, ο Κατσουράνης αποτελεί μια «πιασάρικη» και αρκετά εύκολη περίπτωση για οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει δυναμική είσοδο στα κοινά της ΑΕΚ. Βέβαια, εάν κι εφόσον έχει υπάρξει ιδιοκτησιακή αλλαγή και ο Βιντιάδης πάρει τα ηνία και διαθέτει χρήματα, τότε μπορεί να προκύψουν και σημαντικές λύσεις από το εξωτερικό.

ΕΡΩΤΗΣΗ 4
Είναι σημαντική η παρουσία του Κατσουράνη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και στην ψυχολογία των νεαρών παικτών του ρόστερ;

Γεγονός είναι πως από το ρόστερ της ΑΕΚ απουσιάζει μια προσωπικότητα όπως είναι ο Κατσουράνης. Ενας αρχηγικός παίκτης,

Keywords
Τυχαία Θέματα