Καθόρλα: Μπορούμε τίτλο με Οζίλ

22:20 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σαν «συνδετικό κρίκο» με την επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ χαρακτήρισε τον Μεσούτ Οζίλ ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σάντι Καθόρλα.

Ο Ισπανός που βρίσκεται εκτός γηπέδων με πρόβλημα στον αστράγαλο, δήλωσε πως με τον 26χρονο επιτελικό μέσο οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν... σκαλοπάτια ποιότητας, κάτι που μπορεί να τους αποφέρει το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 2004, ή κάποιο άλλο σημαντικό τρόπαιο, όπως το τελευταίο που κατέκτησαν το 2005 (Κύπελλο Αγγλίας).

«Ελπίζουμε πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό. Το

ξεκίνημά μας είναι πολύ καλό. Μετά από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα τα πάει περίφημα» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:

«Είμαστε συνεπείς, κάτι που μας έλειπε την περασμένη χρονιά και εκτός αυτού ο Εζίλ μας έχει δώσει πολύ περισσότερη ποιότητα. Πλέον μπορούμε να γίνουμε μία σπουδαία ομάδα και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε για τον τίτλο».

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τόνισε:

«Ελπίζω πως θα επιστρέψω σύντομα. Νιώθω καλύτερα ημέρα με την ημέρα και δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για να μειώσω το διάστημα της απουσίας μου. Η επιστροφή μου θα εξαρτηθεί από το πόσο θα δουλέψω και το πώς θα ανταπεξέλθει ο αστράγαλός μου. Ευελπιστώ να είμαι καλά για το παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα