Παπαφωτίου: Ενδιαφέρουσα η αντιπαλότητα με ΑΕΚ!

22:07 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Αθηνά Παπαφωτίου βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και στο αυριανό φιλικό με την ΑΕΚ θα είναι αντίπαλος της ομάδας της, με την ίδια να παραδέχεται πως είναι κάτι που θα έχει ενδιαφέρον. «Δεν μου έχει τύχει ποτέ στο παρελθόν να παίξω αντίπαλος της ομάδας μου και σίγουρα θα έχει το ενδιαφέρον του», παραδέχθηκε χαμογελώντας η πασαδόρος της Εθνικής και συμπλήρωσε: «Σίγουρα όμως από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια ομάδα από το εξωτερικό, τόσο ο αγώνας με την ΑΕΚ

όσο κι αυτοί με τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό θα είναι τρία ματς που θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασία μας για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος».

Το φιλικό θα είναι και μια ευκαιρία να ξεφύγουν οι αθλήτριες από την καθημερινότητα των προπονήσεων αν και όπως παραδέχθηκε η Παπαφωτίου: «Μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος με καθημερινές διπλές και απαιτητικές προπονήσεις, όμως έτσι πρέπει να γίνει. Όλες θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες σ' αυτό το τουρνουά κι όλα τα κορίτσια στην ομάδα έχουμε φιλοδοξίες. Είναι πάντως σημαντικό ότι έχουμε συνολικά δύο εβδομάδες στη διάθεση μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα