Μάντζιος: «Έχουμε το κίνητρο»

21:23 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fmγια την πορεία του Πανθρακικού ως τώρα στο πρωτάθλημα κι αφού επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής, δεν αρνήθηκε πως μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το στόχο που είχε τεθεί στην αρχή: «Στόχος ήταν η παραμονή και όλοι είχαμε πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το στόχο που έχουν τώρα: «Πάντα υπάρχει στόχος και κίνητρο για κάτι παραπάνω και έτσι νιώθουν όλοι στην ομάδα. Όταν επιτυγχάνεις έναν, πρέπει να ορίζεις τον επόμενο».

Για το «ταβάνι» του Πανθρακικού: «Η συνέπεια. Να βρισκόμαστε συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα. Για Ευρώπη δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι αλλά θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις φέτος, για κάτι μεγαλύτερο τις επόμενες χρονιές».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι στο πλευρό μας, μας βοηθούν, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερο κόσμο».

Για τον τραυματισμό του Κάσες: «Στην αρχή σκεφτόμασταν το πόσο μπορεί να μας επηρεάσει η απουσία του αλλά μετά το ματς με τον Πανιώνιο η απουσία του μπορώ να πω ότι δεν φάνηκε. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχαμε κάνει μια μεταγραφή».

Για την τελική ευθεία της σεζόν: «Δεν θέλω να έχουμε τραυματισμούς. Αν δεν έχουμε ατυχίες με τραυματισμούς, όλα θα πάνε μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα