Γ' ΕΘΝΙΚΗ | Στον Φοίνικα με αιχμές ο Παπαχρήστος

Αιχμές για μη τήρηση συμφωνηθέντων από τη διοίκηση των Τρικάλων άφησε ο Γιάννης Παπαχρήστος που από την Α1, επέλεξε να αγωνιστεί κι αυτός στη Γ Εθνική με τον Φοίνικα Λάρισας.

Οπως δήλωσε ο στην εφημερίδα Ελευθερία «δεν είδα να τηρούνται όλα όσα είχαμε συμφωνήσει για βασικό κορμό και προπονητή. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Λάρισα».

«Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Εγώ ήρθα στο Φοίνικα για να ακουστεί όλη η Λάρισα. Μπορούμε να την ανεβάσουμε εκεί

που της αξίζει. Εγώ ζω στη Λάρισα και είμαι Λαρισαίος. Το μπάσκετ είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Αυτό μην το ξεχνάτε. Ο κόσμος φέτος θα γεμίζει το κλειστό σε κάθε αγώνα. Να είστε σίγουροι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στη μεταγραφή και ένα προσωπικό ευχαριστώ στον χορηγό μου τον κ. Λευτέρη Κυριακάκη με τα Mikel που με στηρίζει σε κάθε μου κίνηση».

Ο πρόεδρος του Φοίνικα, Γιώργος Νασιακόπουλος μιλώντας για την κίνηση αυτή ανέφερε: «Με αυτή τη σπουδαία μεταγραφή κλείνει και τυπικά ο κύκλος των μεταγραφών. Ο Γιάννης Παπαχρήστος είναι ένας σπουδαίος αθλητής που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να δώσουμε στους Λαρισαίους το κάτι παραπάνω φέτος».

πηγή: sportrikala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα