Καθάρισε η Ριμπερί

18:27 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 7η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαϊμ 2-0
Γήπεδο: Αλιάνζ Αρένα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος χτύπησε... δις η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε (2-0) της Χόφενχαϊμ και βρίσκεται στο +5 απο την δεύτερη Άιντραχτ, με ένα ματς πάντως περισσότερο. Δυνατά μπήκαν οι Βαυαροί στο ματς, πίεσαν και έψαξαν το γκολ. Το βρήκαν στο 19' όταν ο Φρανκ Ριμπερί

με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κάστελες και έκανε το 1-0. Απο εκεί και πέρα η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε και η Μπάγερν Μονάχου έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Το γκολ στην επανάληψη ήρθε με το... καλημέρα για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες καθώς ο Φρανκ Ριμπερί στο 47' πέτυχε το 2-0. Απο εκεί και πέρα η "Χόφε" προσπάθησε να αντιδράσει και βελτίωσε κάπως την εικόνα της στο ματς.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαινστάιγκερ, Μίλερ (26' Σακίρι), Κροος, Ριμπερί (89' Ραφίνια), Μάντζουκιτς.
Χόφενχαϊμ : Κάστελες, Μπεκ, Ντελπιέρ, Κόμπερ, Τζόνσον, Γουίλιαμς, Ρούντι, Οχς (73' Σροκ), Φιρμίνο, Ουσάμι (63' Φόλαντ), Χοσελού (63' Ντερτιγιόκ).

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 3-0
Γήπεδο: Βέλτινς Αρένα
Πλάκα έκανε σε αυτή την αγωνιστκή η Σάλκε η οποία νίκησε εύκολα με 3-0 την Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Οι "Μπλε του Βασιλιά" στο πρώτο μέρος έκαναν καλή εμφάνιση, ήταν καλύτεροι απο τους "Λύκους" και έψαξαν το γκολ. Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 33΄ όταν ο Τζέφερσον Φαρφάν έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τον καλύτερο τρόπο για την Σάλκε ξεκίνησε η επανάληψη. Με το... καλημέρα και συγκεκριμένα στο 46' ο Ιμπραιμ Αφελάι έγραψε το 2-0. Η Σάλκε δεν σταμάτησε εκεί πάντως και στο 58' με τον Νεουστάντερ πέτυχε και τρίτο γκολ.
Σάλκε: Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματιπ, Φουχς (76' Κολάσινατς), Χέγκερ, Νεουστάντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (87' Μπαρνέτα), Αφελάι (73' Ομπάσι), Χούντελααρ.
Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Φάγκνερ, Νάλντο, Πόγκαντετς (52' Όλιτς), Ροντρίγκες, Κνότσε, Ζοσουέ, Σάφερ (52' Χασάνι), Ντιέγκο, Βιειρίνια (71' Φελίπε), Λάκιτς

Φράιμπουργκ-Νυρεμβέργη 3-0
Γήπεδο: Μαγκέ Σολάρ Στάντιον
Αν και δυσκολεύτηκε η Φράιμπουργκ νίκησε με 3-0 (τα δύο γκολ τα πέτυχε στις καθυστερήσεις!) την Νυρεμβέργη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μοιρασμένο ματς στο πρώτο μέρος με καλό ρυθμό αλλά με λίγες καλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο ήταν καλύτεροι, πίεσαν και στο 36' με τον Μακιάντι έκαναν το 1-0 και πήραν προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η Νυρεμβέργη ανέβασε την απόδοση της και πίεσε για να κάνει το γκολ που θα φέρει το ματς στα ίσια. Στο 92' με πέναλτι του Καλιγκιούρι η Φράιμπουργκ έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 93' ο Τερατσίνο.
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Σοργκ, Γκίντερ, Ντιανέ, Μούτζα, Σούστερ, Μακιάντι, Σμιντ, Καλιγκιούρι, Χέντρισεκ (82' Τερατσίνο), Κρούσε (46' Φράις).
Νυρεμβέργη: Ρ. Σάφερ, Τσάντλερ, Σίμονς, Κλόζε, Πίνολα, Μπάλιτς (72' Φραντς), Κοχέν, Μακ (46' Εσβέιν), Κιγιοτάκε, Πέκχαρντ (80' Γκέμπχαρντ), Πόλτ

Keywords
Τυχαία Θέματα