Η Ελασσόνα καλωσορίζει ένα... σούπερ ματς

17:12 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ελευθερίας, η γραφική και φιλόξενη Ελασσόνα υποδέχεται την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό που θα αναμετρηθούν στο 1ο Super Cup στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στο Δημαρχείο και όλοι μίλησαν για τη σπουδαιότητα της «αποκέντρωσης»

και την τιμή που γίνεται στην πόλη με αυτή τη... σούπερ διοργάνωση.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης δήλωσε: «Η ομοσπονδία πιστή στη βασική της αρχή για αποκέντρωση και ανάπτυξη του αθλήματός μας στην περιφέρεια, επέλεξε για άλλη μια φορά τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα την πόλη της Ελασσόνας για το Super Cup. Είναι μια νέα διοργάνωση για την ομοσπονδία που θέλουμε να γίνει θεσμός. Ο αυριανός αγώνας σηματοδοτεί την έναρξη της αθλητικής χρονιάς και σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε το άθλημα με μια σημαντική διοργάνωση. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που διακρίθηκαν πέρυσι, την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό, με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην καλλιέργεια του αθλήματος τα τελευταία χρόνια. Η Θεσσαλία αποτελεί βασική επιλογή της ομοσπονδίας μας για ανάπτυξη και αυτό αποδεικνύεται από τις διοργανώσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, όπως τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πολύ πρόσφατα στα Τρίκαλα, τα διεθνή φιλικά της εθνικής παίδων στους Σοφάδες και τη γενική συνέλευση στην Αγριά Βόλου. Αύριο ο τελικός θα γίνει στη φιλόξενη και όμορφη Ελασσόνα και θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ευαισθησία στα θέματα του αθλητισμού, τον δήμαρχο Γιώργο Πασχόπουλο για τη ζεστή φιλοξενία, τον γυμναστικό σύλλογο Ένωσης Ελασσόνας και τον πρόεδρο Δημήτρη Σαμόλαδο για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Επίσης, να σας πληροφορήσω πως αύριο το πρωί η επιτροπή ανάπτυξης θα κάνει την πρώτη της συνεδρίαση και αργότερα θα γίνει συνάντηση με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των Ενώσεων όλης της χώρας. Δύο συνεδριάσεις που σηματοδοτούν την αφετηρία του νέου αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ που έχει χρονικό ορίζοντα από το 2012 έως το 2016. Να ευχηθώ στις αθλήτριες και τους προπονητές καλή επιτυχία και να έχουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα. Θεωρούμε πολύ μεγάλη επιτυχία για το άθλημά μας το να κερδίσουμε νέους αθλητές και νέους φίλους στο βόλεϊ. Καλή αγωνιστική χρονιά».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός είπε: «Σας καλωσορίζουμε όλους στη φιλόξενη πόλη της Ελασσόνας. Από την αρχή της θητείας μας έχουμε στον στρατηγικό μας σχεδιασμό τον αθλητισμό και δεν τον έχουμε τυχαία, αλλά για πολλούς λόγους. Πρέπει τα παιδιά να μάθουν να μάχονται γιατί το χρειάζεται η εποχή. Χρειαζόμαστε επίσης, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία για το αποτέλεσμα. Και για έναν ακόμα λόγο. Να μπορέσουμε, σε δύσκολες στιγμές, να δείξουμε πως δεν είμαστε απόντες από τα αθλήματα και από το βόλεϊ, έχοντας μάλιστα άριστη συνεργασία με την ΕΟΠΕ. Σε συνεργασία με τον Δήμο και την ομάδα της πόλης θα δείξουμε πως μπορούμε να διοργανώσουμε άρτια τέτοιες εκδηλώσεις. Επίσης,

Keywords
Τυχαία Θέματα