Καθάρισε από σήμερα ο ΠΑΟΚ

21:51 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ Σ.: 3-0
Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Άλμα πρόκριση στα ημιτελικά έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-0 στην Τούμπα.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Γλύκος έδιωξε την μπάλα στα όρια της περιοχής, ο Δασκαλόπουλος

έκρινε πως ο κίπερ του ΠΑΟΚ ήταν εκτός κι έδωσε το φάουλ, αλλά δεν έβγαλε κάρτα. Στο 19ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Στοχ έδωσε στον Λίνο, αυτός στον Λούκας που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στ 21' ο Χατζηζήσης πεόλαβε κι έκοψε σωτήρια τον Αθανασιάδη. Τελικά η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε καρπούς στο 26ο λεπτό καθώς ο Βούκιτς έκανε το 1-0. Ο Σέρβος εκτέλεσε το έμμεσο από πάσα του Στοχ πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ και ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Στο 35ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμη ένα όμορφο γκολ, με τον Βούκιτς να εκτελεί καταπληκτικά το φάουλ και να γράφει το 2-0. Στο 37' ο Απόλλων άγγιξε το γκολ, με τον Τσιλιγκίρη να κάνει το γύρισμα και τον Αμπρόουζ από το ύψος της μικρής περιοχής να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Αθανασιάδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 52' ο Λόρενς έχασε μεγάλη ευκαιρία από πολύ κοντά. Στην αντεπίθεση ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει αλλά τελικά ο Μαντούρο έδιωξε, ενώ στο 69' ο ΠΑΟΚ είχε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Αθανασιάδη να γυρίζει στον Στοχ και τον Σλοβάκο με ωραίο πλασέ με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Γουμάγια. Τελικά στο 76ο λεπτό ο Στοχ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαντούρο προβολή έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του. Στο 87' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία. Ο Σαλπιγγίδης έφυγε από δεξιά γύρισε στον Στοχ με τον Γουμάγια να διώχνει, στην συνέχεια ο Μάρτενς σούταρε η μπάλα σταμάτησε στα σώματα όπως και στην προσπάθεια του Σαλπιγγίδη.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουρανης, Τζαβέλλας, Κάτσε, Μαντούρο, Στοχ, Βούκιτς (78' Μάρτενς), Λούκας (68' Νίνης), Αθανασιάδης (84' Σαλπιγγίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης (69' Δημογιάννης), Αλβάρεζ, Σόντερμπεργκ, Έγκον, Καμαρά, Κουκ, Τσιλιγκίρης, Αμπρόουζ (75' Μπάρκογλου), Πετρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα