Δεν είχαν να πληρώσουν το παράβολο κι έχασαν τον Ντεσπέιν!

21:19 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Όλα τα έχουμε δει στο ελληνικό βόλεϊ, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που κάνει την διαφορά, όπως το φιάσκο της απόκτησης του Ρολάντο Ντεσπέιν από τον Άρη. Οι «κίτρινοι» πριν λίγες βδομάδες έκαναν το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον μεγάλο Κουβανό ακραίο, βάζοντας πλώρη για ψηλά, με έναν τέτοιο παίκτη στην σύνθεσή τους.
Μέχρι εδώ καλά, όμως τα προβλήματα άρχισαν να υπάρχουν από την στιγμή που θα έπρεπε να καταβάλουν 15.000 ευρώ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για το παράβολο. Στον Άρη δεν κατάφεραν να βρουν αυτό το ποσό και αφού ήδη έχουν δώσει 4.000 στον Κουβανό, του έχουν νοικιάσει σπίτι

και αυτοκίνητο και του έχουν κάνει συμβόλαιο 20.000, που ο παίκτης μπορεί να διεκδικήσει, τον ειδοποίησαν πως θα πρέπει να αποχωρήσει καθώς δεν μπορούν να δώσουν τα 15.000.
Μιλάμε πραγματικά για το φιάσκο του αιώνα, καθώς δεν γίνεται να παίρνεις έναν τέτοιο παίκτη να τον ανακοινώνεις χωρίς ακόμα να έχεις ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή, πραγματικά δεν γίνεται με την διοίκηση του Άρη να έχει κάνει τραγικές κινήσεις στο θέμα αυτό και με ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα