«Καταφέραμε να αντιδράσουμε»

20:08 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στη σωστή αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού στο χθεσινό (24/01) παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ: «Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από εκείνη την ήττα (εντός έδρας, από τη Σιένα) κι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη χθες (24/01) για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία ο Ολυμπιακός

είχε πρόβλημα: «Όλα τα ματς ξεκινούν από την άμυνα. Χθες (24/01) στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα. Τους επιτρέψαμε να τρέξουν και φάγαμε εύκολους πόντους. Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι και δεχθήκαμε πίεση, αλλά το θετικό είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε, να γυρίσουμε και τελικά να πάρουμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη».

Για τις απουσίες των Έισι Λο και Τζος Πάουελ: «Σε αυτά τα ματς δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ποιος λείπει. Χρειάζεται να έχεις όλα τα όπλα σου. Έλειπαν βασικοί παίκτες για εμάς, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη καθώς όσοι έπαιξαν πήγαν πολύ καλά, όπως ο Σλούκας για παράδειγμα».

Για τη χαμένη δεύτερη βολή του Δημήτρη Παπανικολάου, στο φινάλε: «Ναι ήταν εντολή να χαθεί η δεύτερη βολή για να μην προλάβουν να κάνουν επίθεση. Δεν αντιδράσαμε σωστά αμυντικά και παραλίγο να πάθουμε το ίδιο για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα