To aek365... τρελάθηκε!

19:20 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το AEK365 σε συνεργασία με το Coca-Cola Cup σε στέλνουν στο ΟΑΚΑ για τον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ. Ο διαγωνισμός με τα δύο μονά εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ

που τρέχει από χθες εμπλουτίζεται. Τα δύο μονά εισιτήρια γίνονται 4 διπλά (σύνολο 8) και η συμμετοχή σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Μπαίνετε στο γκρουπ του aek365 στο facebook κάνετε like kai share σε αυτό το κείμενο, που θα βρίσκετε καρφιτσωμένο στην κορυφή, και μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι. Αμεσα οι νικητές θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων με μήνυμα στο προφίλ τους. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας λοιπόν και δείτε την ΑΕΚ από την καλύτερη θέση σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή από χθες θα συμμετάσχουν κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.

Λίγα Λόγια για το Coca-Cola Cup:

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και καλεί παιδιά ηλικίας 14 έως και 19 ετών να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να αγωνιστούν για να κερδίσουν τα μεγάλα δώρα που είναι:

Α) για την κυπελλούχο ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19: ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία ομάδα της πρώτης κατηγορίας.
Β) για τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17: συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε το Coca-Cola Cup στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα του στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGre

Keywords
Τυχαία Θέματα