Καστίγιο: Στόχος η πεντάδα

09:21 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με επτά γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο Νέρι Καστίγιο αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του Άρη με τον Μεξικανό φορ να βρίσκεται εκτός πλάνων επί Πρόμπιερζ αλλά τώρα να επιστρέφει και να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρώτη πεντάδα.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 στα Πηγάδια επί της Skoda Ξάνθης ο Καστίγιο μιλώντας για τον παραγκωνισμό

του από τον Πρόμπιερζ τόνισε: "Ήμουν πολύ στεναχωρημένος για αυτό που έγινε. Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και του είχα πει ότι θέλω να επιστρέψω για να οδηγήσουμε την ομάδα στην 5η θέση, που ήταν ο τελευταίος στόχος που μας είχε απομείνει για φέτος. Αυτός εξακολουθεί να είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον πετύχουμε".

Για την προσωπική του απόδοση, ο Καστίγιο δήλωσε: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για εμένα. Ταλαιπωρήθηκα χθες από μια ίωση, δεν ήμουν καλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι".

Αναφερόμενος στην νίκη επί της Ξάνθης, ο Μεξικανός φορ δήλωσε: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο, που βρισκόταν τέσσερις βαθμούς πάνω από εμάς. Ευτυχώς βάλαμε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την νίκη έστω και με αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες".

Τέλος, ο Νέρι Καστίγιο θέλησε να αφιερώσει το γκολ που σημείωσε στον πατέρα του μεταφραστή της ΠΑΕ Άρης λέγοντας: "Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά στον πατέρα του, που είναι άρρωστος και δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ελπίζω ότι με την βοήθεια του Θεού θα νικήσει και αυτός στο δικό του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα