Αλόνσο: Έκανε χέρι ο Πέπε (VIDEO)

07:56 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Έντονα διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Χετάφε για την φάση του 71ου λεπτού στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πέπε, εντός περιοχής, έπειτα από σουτ του Ντιέγκο Κάστρο χωρίς ωστόσο ο διαιτητής να υποδείξει πέναλτι με τον Τσάμπι Αλόνσο να υποστηρίζει πως όντως ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε χέρι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για την επίμαχη φάση: "Ήταν πολύ γρήγορη φάση. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του".

Όσο για την εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ

Μαδρίτης με 1-0 που την διατηρεί στο +7 από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: "Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και εμείς είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς, αφού έτσι πλησιάζουμε αργά και σταθερά, όπως θέλουμε, τον στόχο μας. Ο αντίπαλος και οι καιρικές συνθήκες μας είχαν προετοιμάσει για ένα δύσκολο ματς. Ωστόσο, το ξεπεράσαμε και δείξαμε επαγγελματισμό. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα