Κασναφέρης: Δεν θα χαριστούμε στην ΑΕΚ

20:37 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την ανοδική πορεία του Λεβαδειακού ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της βοιωτικής ομάδας δήλωσε επίσης πως ο σύλλογος βίωσε τραυματικές εμπειρίες ενώ δεν παρέλειψε να πει πως η ομάδα δεν πρόκειται να... χαριστεί σε κανέναν. Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς με την ΑΕΚ, λέγοντας πως ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να χάσει εύκολα από την Ένωση και πως έχει την δυνατότητα να αποσπάσει κάτι θετικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «SentraFM»:

«Ήταν

λίγο πολύ αναμενόμενη η πορεία μας, για αυτό θέλαμε την άνοδο. Πιστεύαμε ότι κάτι καλό θα βγάζαμε, για αυτό το λόγο και επιμέναμε. Οι παίκτες είναι ήρωες γιατί το καλοκαίρι βιώσαμε τραυματικές εμπειρίες. Ξεκινήσαμε προετοιμασία με 10 μέρες ξεκούραση. Δεν ξέραμε σε πιο πρωτάθλημα θα παίξουμε. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει και δεν είχαμε αντιπάλους για φιλικά. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστές μεταγραφές γιατί αφορούσε μόνο την Ελλάδα. Μέσα από τις αντιξοότητες η διοίκηση με τον προπονητή προσπάθησαν για ότι καλύτερο μπορούσαν. Φτιάξαμε μια ομάδα που μάχεται επί 90 λεπτά», είπε αρχικά ο Γιώργος Κασναφέρης.

Στη συνέχεια, ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Παράσχου, εξηγώντας: «Καλοί είναι όλοι. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Είχαμε συνεργαστεί άλλες δύο φορές στην Ξάνθη. Έχει ταιριάξει. Υπάρχει καλό κλίμα. Με την προσωπικότητά του συνέβαλε να υπάρχει ισορροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Ερωτηθείς αν είναι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή, τόνισε: «Αν δούμε τα ματς, μας λείπουν 2-3 βαθμούς. Η τύχη μας στέρησε βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο και άλλες εξωγηπεδικές συνθήκες, όπως με τον Εργοτέλη και τον αέρα που έγινε το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω για διαιτησία. Υπήρχε και ένα γκολ που μας ακυρώθηκε και θα άλλαζε την εικόνα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση και την πορεία. Στο τέλος πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλό ταμείο και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Έπειτα, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του Λεβαδειακού: «Έκλεισε ο Σουμπίνιο και κάνει προπόνηση αυτή τη στιγμή. Έχει ποιότητα. Θα γίνουν άλλες 2-3 κινήσεις».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, επεσήμανε: «Παρότι είχαμε χάσαμε 2-1 στο πρώτο ματς, είχαμε καλή παρουσία, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε πολυτέλεια να χαρίζουμε βαθμούς. Στόχος είναι το μέγιστο και γιατί όχι η νίκη», ενώ για τον κόσμο της ομάδας, είπε: «Έχει περάσει δύσκολη χρονιά. Τα διαρκείας είναι περισσότερα από άλλες χρονιές. Τους δίνουμε το ερέθισμα και ο κόσμος πιστεύω ότι θα σταθεί περισσότερο. Τους έχουμε ανάγκη όλους. Οι συνεχόμενοι αγώνες εξουθενώνουν τους παίκτες και μια καλή ατμόσφαιρα τους δίνει κουράγιο».

Για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, είπε: «Στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο δεν μας επέτρεψαν 100 οπαδοί μας να δουν το ματς. Από όσο ξέρω δεν το επιτρέπει ο κ. Μπιτσαξής και η αστυνομία».

Ερωτηθείς που θα κριθεί η παραμονή, ο Γιώργος Κασναφέρης τόνισε: «Δεν ξέρουμε ακόμη. Θα έχει εκπλήξ

Keywords
Τυχαία Θέματα