Κασίγιας: Είναι άδικο να με λένε καρφί

11:22 7/10/2014 - Πηγή: AEK365


Αποκαλυπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Canal+ έδωσε ο Ίκερ Κασιγιας
όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στην απόφαση να αφήσει την αγαπημένη του Ρεάλ.

«Σκέφτηκαν να φύγω. Θα με ενοχλούσε, αλλά αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα με κανέναν. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως παλιότερα» τόνισε ο Κασίγιας και συνέχισε: «Αυτό που θέλω είναι να νικάει συνέχεια η Ρεάλ. Θέλω να παλέψω, να πολεμήσω και να ξαναγεννηθώ από τις στάχτες μου».

Μάλιστα αποκάλυψε κρούση από το Λονδίνο και συγκεκριμένα: «Υπήρξε αρκετή συζήτηση για την προσφορά

της Άρσεναλ, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Παρ' όλα αυτά δεν παρέλειψε να αφήσει κι ανοιχτό παράθυρο για το εξωτερικό, λέγοντας πως: «Θα ήθελα να έχω μία εμπειρία στο εξωτερικό πριν αποσυρθώ. Νομίζω ότι θα με βοηθήσει να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι πεπεισμένος πως αν πάω έξω, θα συνειδητοποιήσω τι σημαίνει για τον καθένα αυτό το κλαμπ».

Αναφερόμενος στη Σάρα Καρμπονέρο τόνισε: "Πολλοί ήταν αυτοί που χρησιμοποίησαν τα λόγια της Σάρα Καρμπονέρο για να μου επιτεθούν. Από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισαν να λένε ότι έδινα στη γυναίκα μου πληροφορίες για το τι συμβαίνει".

Για το γεγονός ότι τον κατηγορούν πως είναι το "καρφί" των αποδυτηρίων και για τη σχέση του με τον Τύπο ανέφερε: "Μου φαίνεται λίγο άδικο που με λένε καρφί. Καταλαβαίνω όμως τον κόσμο και το αποδέχομαι. Ελπίζω ότι ο προπονητής και ο πρόεδρος δεν σκέφτονται έτσι για εμένα. Μετά από 16 χρόνια είναι λογικό να έχει στενή σχέση με κάποιους δημοσιογράφους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ μιας επαγγελματικής σχέσης και μια φιλικής".

Αναφερόμενος στον Αρμπελόα τόνισε; "Ο Αρμπελόα και εγώ έχουμε διαφορετικές απόψεις για την ομάδα. Η σχέση μας δεν είναι όπως παλιά αλλά βασίζεται στον σεβασμό και τη ευγένεια".

Τέλος για τον Μουρίνιο ανέφερε: "Ίσως θα έπρεπε να απαντήσω στον Μουρίνιο αλλά επέλεξα να μην μιλήσω για χάρη του κλαμπ. Δεν ήθελε να ρίξω βενζίνη στη φωτιά. Περιέργως μετά από εκείνες τις συνεντεύξεις Τύπου δεν λέγαμε ούτε λέξη. Δεν ήταν καλή η σχέση μας. Όταν τραυματίστηκα μιλούσαμε κάθε μέρα. Όταν όμως επανήλθα ο Καράνκα που είπε ότι δεν είμαι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και τότε ένιωσα ότι είχαν πρόβλημα μαζί μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα