Κάρολ: Να γίνω κομμάτι του ΟΣΦΠ

11:31 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Κοινό μυστικό αποτελεί πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να "κλείσει" τον Ρόι Κάρολ για την θέση του τερματοφύλακα με τον Βορειοϊρλανδό πορτιέρο να υποστηρίζει πως είναι σημαντικό για εκείνον να γίνει κομμάτι της πειραϊκής ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ τόνισε: "Ήρθα τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Εξ αρχής ήταν μεγάλη τιμή

για εμένα που ακούστηκε κάτι τέτοιο. Κάτι πολύ βασικό για εμένα είναι ότι απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο στην χώρα σας και οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό να γίνω κομμάτι ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός".
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Κάρολ
Είσαι σε μια ηλικία, κατά την οποία αποκτήθηκε άλλος ένας πολύ σημαντικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Νικοπολίδης. Πως αισθάνεσαι μπροστά σε μια τέτοια, παρόμοια πρόκληση;
"Νιώθω πολύ καλά. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ άλλοτε. Η ηλικία δεν μετράει τόσο στο ποδόσφαιρο, ειδικά στους τερματοφύλακες...".
Έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και παλιότερα και πρόσφατα. Ποια "εικόνα" έχεις για την ομάδα;
"Συγχώρεσε με, αλλά πάει πολύς καιρός από τότε. Αλλά γνωρίζω ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, που φέτος έμεινε καθαρά από ατυχία εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Τον είχα δει και εκτός έδρας με την Άρσεναλ και είχε σταθεί πολύ καλά. Και, φυσικά παραμένει ένα πάρα πολύ ικανό σύνολο, ικανό να πετύχει τον στόχο του".
Με ποια αγγλική ομάδα θα παρομοίαζες τον Ολυμπιακό και γιατί;
"Είναι δύσκολο να πω. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά στην Αγγλία είναι πολλές οι σημαντικές. Συγκρίνοντας, πάντως, το πάθος των φιλάθλων και τα χρώματα, θα μπορούσα να πω την Λίβερπουλ. Αυτό το κοινό δίνει μεγάλη ένταση στο γήπεδο και έτσι είναι και του Ολυμπιακού. Είναι πολύ ωραίο κλίμα για κάθε ποδοσφαιριστή, εμένα προσωπικά μου αρέσει".
Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζεις καλύτερα;
"Ξέρω τον Μέλμπεργκ πολύ καλά, γιατί στην Αγγλία είχε τύχει να παίξουμε αντίπαλοι και είναι σίγουρα εξαιρετικό αμυντικός".
Η άποψή σου για τον Μέγιερι;
"Είναι ένας τερματοφύλακας τον οποίο παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνει πολύ καλά. Του δόθηκε μια ευκαιρία, να είναι εκείνος που θα βρίσκεται στην εστία μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός και την εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλός, μιλάει στους αμυντικούς του και έχει πολύ καλή αντίδραση στα σουτ. Θα μπορούσα να πω ότι μου θυμίζει τον εαυτό μου, όταν ήμουν και εγώ στο ξεκίνημα μου. Σταματάει πολύ καλά την μπάλα στα σουτ, έχει δυνατό βολέ, βγάζει ενέργεια, έχει στοιχεία που νομίζω ότι μας συνδέουν, σε ό,τι έχει να κάνει με την θέση αυτή".
Έχεις σκεφτεί το χρονικό διάστημα που θέλεις να παίζεις ακόμα ποδόσφαιρο;
"Μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου, έκανα για λίγο προπονητική, στη Μπόντετ, καθώς κρατούσα τον εαυτό μου σε φόρμα. Είναι ένα ωραίο επάγγελμα, αλλά ακόμα έχω χρόνια μπροστά μου. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και θα ήθελα να φτάσω να αγω
Keywords
Τυχαία Θέματα