Πως να κερδίσετε μισό εκατομμύριο με 170 ευρώ!

Το ποσό των 491.000 ευρώ κατάφερε να κερδίσει ένας Έλληνας παίκτης του στοιχήματος με τα ρουμάνικα ΜΜΕ να κάνουν αναφορές στην επιτυχία του και στους 16 αγώνες που κατάφερε να προβλέψει σωστά.

Όπως υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι, το δελτίο του Έλληνα παίκτη κόστισε 170 ευρώ, ωστόσο, του απέφερε κέρδη που έφτασαν τα 491.000 ευρώ κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην οποία έπαιξε το δελτίο του.

Σύμφωνα μάλιστα

με την ιστοσελίδα «sport.ro» ο Έλληνας παίκτης του στοιχήματος είχε επιλέξει ως στάνταρ τις νίκες της Παλμέιρας επί της Μπραγκαντίνο, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ και της Ξάνθης επί του Ολυμπιακού! Αυτοί οι τρεις αγώνες ήταν η βάση του για να επιτύχει το «16 στα 16» που του απέφερε τα τεράστια κέρδη!

«Ήταν ένα απίστευτο δελτίο. Η γνώση σε συνδυασμό με τους όρους στοιχηματισμού έφεραν απίστευτο αποτέλεσμα και νομίζω πως πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί του πριν βγάλουμε αποδόσεις για κάθε επίπεδο. Για μένα το ποντάρισμα στην Ξάνθη ήταν πραγματικά φανταστικό και πιστεύω πως αυτή του επιλογή ήταν μοναδική», είπε ένας εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας που μάλλον δεν… χάρηκε και τόσο με την επιτυχία του Έλληνα παίκτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα