Καρνέζης: Έργο προπονητή η εικόνα μας

07:53 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική θα συνεχίσει να παλεύει όσο έχει μαθηματικές ελπίδες, όπως υπογράμμισε ο Ορέστης Καρνέζης ο οποίος συμπλήρωσε πως η εικόνα της ομάδας στο 0-0 με την Ουγγαρία είναι και έργο του νέου ομοσπονδιακού προπονητή.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: "Μας έλειψε το γκολ δυστυχώς. Υπάρχουν μαθηματικές

ελπίδες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όπως αγωνιστήκαμε σήμερα για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Είναι και έργο προπονητή η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα.
Όλες οι ομάδες που τα πήγαν σχετικά καλά στο Μουντιάλ, δυσκολεύτηκαν στην αρχή τώρα των προκριματικών. Είμαστε απογοητευμένοι διότι χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε και σε αγώνες που ήμασταν καλύτεροι. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να κερδίσεις στα λόγια και στα χαρτιά. Πρέπει να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο πως είσαι ανώτερος".

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν και οι:
Γιάννης Φετφατζίδης: "Είναι πάντα όμορφο κάθε φορά να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο δεν ήρθε αλλά συνεχίζουμε".
-Για τον λιγοστό χρόνο που έχει στην Κιέβο και πόσο τον επηρέασε: "Ο προπονητής αποφασίζει. Δεν έχω παίξει πολλά ματς με την Κιέβο, με την Τζένοα είχα περισσότερα. Βοήθησα όσο μπορούσα και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα για την ομάδα μου και στην Εθνική".
-Για το αν προλαβαίνει η Εθνική την πρόκριση: "Τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς θα δώσουμε τα πάντα. Παίξαμε καλά και αξίζαμε την νίκη. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αν έρθει η πρόκριση καλώς, αν δεν έρθει θα είμαστε καλά με τους εαυτούς μας γιατί θα έχουμε προσπαθήσει".
-Για την ανησυχία των Ούγγρων στα τελευταία λεπτά: "Το καταλάβαμε. Για 20-30 λεπτά τους είχαμε στο μισό γήπεδο και παίρναμε δύναμη, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε".
Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Δώσαμε το 100%. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Η Εθνική, όμως, έδειξε ότι υπάρχει με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Σήμερα ήμασταν άτυχοι, ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Δεν μας αξίζει να έχουμε δυο βαθμούς. Ας ελπίσουμε η Ουγγαρία να κάνει κάποια γκέλα".

Παναγιώτης Κονέ: "Αφήσαμε το στίγμα μας και είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Οι Ούγγροι βγαίνανε με τα δυο μπακ και εμείς είχαμε χώρο από τα άκρα. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε με κάποια σέντρα, γιατί με κάθετες μπαλιές από το κέντρο θα μας κλέβανε την μπάλα και θα βγαίνανε στην αντεπίθεση.
Η ουσία είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα και υπάρχει πικρία που δεν τα καταφέραμε. Αναπτυχθήκαμε ωραία και για τα 90 λεπτά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 15 λεπτά κάναμε 4-5 φάσεις για γκολ. Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα, με τους νέους παίκτες, έχει βάλει τις βάσεις.
Ναι υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και πάρουμε τη νίκη στα Φερόε τον Ιούνιο έχουμε ελπίδες. Πρέπει να πάρουμε τα πέντε ματς και να περάσουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ταλέντο υπάρχει στην ομάδα".
Ανδρέας Σάμαρης: "Ήταν ένα ματς δύσκολο από την αρχή και βάση της πίεσης που υπήρχε για τη βαθμολογία. Δυστυχώς ενώ μπήκαμε καλά και γενικώς κάναμε καλό ματς σε σχέση με τον αντίπαλο, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Παραμένει η πίεση με ένα ματς λιγότερο πλέον, από ό,τι πριν το σημερινό ματς, παραμένουμε στους έξι βαθμούς από την Ουγγαρία και δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που αγωνιστήκαμε σήμερα, έτσι ώστε να καλύψουμε την διαφορά.
Η εμφάνιση μας θα έλεγα το μόνο που μας δείχνει είναι πως είμαστε κοντά σε αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Η ουσία είναι πως είμαστε έξι βαθμούς πίσω, ενώ απομένουν πέντε ματς. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας, αλλά πλέον είμαστε πιο αισιόδοξοι για να καλύψουμε τη διαφορά, η οποία βέβαια είναι δύσκολο να καλυφθεί"
-Για το δυνατό σημείο που η Εθνική πίεσε αλλά δε σκόραρε: "Σίγουρα έπαιξε το ρόλο του αυτό καθώς μπήκαμε δυνατά. Κάναμε φάσεις αλλά για ελάχιστα εκατοστά που κάνουν την διαφορά στο ποδόσφαιρο, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, σίγουρα όμως η Εθνική δεν έχει συνηθίσει να πιέζει όπως σήμερα. Πρέπει όμως να πατήσουμε στο ίδιο μοτίβο που υπήρξε σήμερα, έτσι ώστε να καλύψουμε την διαφορά. Θα βρούμε την ουσία στα επόμενα ματς και σίγουρα θα βρούμε και νίκες".
Παναγιώτης Σταφυλίδης: "Μας μένουν πέντε παιχνίδια ακόμη. Κάθε αγώνας για μας είναι σαν τελικός. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όλα τα ματς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε.
Μας έδειξε κάποια πράγματα στην προπόνηση ο κύριος Μαρκαριάν και μας μίλησε και στο ημίχρονο για αυτό. Ότι δηλαδή όταν φορτώνουμε τη μία πλευρά, γίνεται κίνηση στον άξονα και αδειάζει η απέναντι. Απόψε το κάναμε αυτό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα