Ομάδα και πάλι

23:45 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016 6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Groupama Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σεργκέι Καράσοφ

Στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν η Εθνική μας παρουσίασε καλό πρόσωπο και πήρε λευκή ισοπαλία από την Ουγγαρία. Εξαιρετική αμυντικά

η ομάδα πλήρωσε το γεγονός ότι δεν πήρε πολλά πράγματα από την επίθεση της. Ανεμική εμφάνιση από τον Αθανασιάδη, φλύαρος ο Χριστοδουλόπουλος και μέτριος ο Κονέ. Καλό ματς από τον Φετφατζίδη αλλά και τον Τοροσίδη.

Η πρώτη φάση ανήκε στην ομάδα μας όταν στο 4ο λεπτό ο Τοροσίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 11' η κεφαλιά του αμυντικού της Ρόμα και πάλι δεν βρήκε στόχο. Οι Ούγγροι απείλησαν στο 20' με ένα σουτ του Ντζούντζακ που έδιωξε δύσκολα ο Καρνέζης. Τρία λεπτά μετά ο Μανωλάς αδράνησε με τον Γκέρα να βρίσκεται μόνος του σε ιδανική θέση αλλά να σουτάρει ψηλά άουτ. Επόμενη αξιόλογη φάση ένα σουτ του Στίμπερ στο 38' το οποίο μπλόκαρε ο Καρνέζης. Στη συνέχεια της φάσης ήταν ο Φετφατζίδης που σούταρε στην αγκαλιά του Κίραλι.

Μόλις στο 48' της επανάληψης ο Σταφυλίδης έκανε ωραία σέντρα όμως η κεφαλιά του Κονέ δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Κονέ δεν κατάφερε να πιάσει σωστά την κεφαλιά. Η Εθνική μας πίεζε ασφυκτικά και στο 51' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φετφατζίδης κέρδισε την κόντρα και σούταρε μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Εθνική να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 87' όμως ο Πίντερ λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά όταν έκανε το σουτ και ο Καρνέζης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του ο Νίκολιτς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 89' ο Τοροσίδης έκανε πολύ ωραία ενέργεια και έκοψε για τον Κατσουράνη που σούταρε χωρίς δύναμη και ο Κίραλι μπλόκαρε.

ΟΥΓΓΑΛΙΑ (Παλ Νταρντάι): Κιράλι, Καντάρ, Φιόλα, Γιουχάζ, Λεάντρο, Ελέκ (70'Πίντερ), Ντζούντζακ, Τόζερ, Στίμπερ, Γκέρα, Σάλαϊ (68'Νίκολιτς)

ΕΛΛΑΔΑ (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Κονέ (77'Κατσουράνης), Σάμαρης, Φετφατζίδης (77'Γιαννιώτας), Χριστοδουλόπουλος (69'Φορτούνης), Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα