Καρέλης: Στόχος μου η Εθνική ανδρών

19:43 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


Για το πώς προσαρμόστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της Άμκαρ

«Ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί δεν ήξερα καθόλου αγγλικά αλλά με βοήθησαν πολύ εδώ. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και έφυγα για να κυνηγήσω το μέλλον μου και να κάνω το επόμενο βήμα».

Για το δοκιμαστικό με την Άρσεναλ

«Στα 16 μου πήγα στο trial της ‘Αρσεναλ και μεταβήκαμε στην Ιταλία όπου πήραμε μέρος σε τουρνουά με Γιουβέντους, Ρόμα και άλλες μικρότερες ομάδες. Τερματίσαμε πρώτοι στην διοργάνωση και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να με ξαναδούν σε 20 ημέρες

αλλά είχα ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και έπρεπε να αφοσιωθώ εκεί. Να σας πω την αλήθεια τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει πλήρως τι γινόταν, ούτε μπορώ να ξέρω πώς θα ήταν τώρα τα πράγματα. Απλά δεν βγήκε αυτό που περιμέναμε. Τελείωσε και συνεχίζω παρακάτω».

Για το αν είχε προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους

«Είχα προτάσεις απο ομάδες όπως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Γιάννενα, Ξάνθη και ΟΦΗ. Θεωρώ πάντως πως δεν ήταν ότι καλύτερο για μένα να μείνω στην Ελλάδα. Με αυτά που βλέπω τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα σκέφτομαι πως έφυγα την καλύτερη στιγμή».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Θα ήθελα αρχικά να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ρωσίας όπως η Ανζί ή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ μεγάλος στόχος αποτελεί η Εθνική ανδρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα