Τα ντιμπέιτ Ομπάμα-Ρόμνεϊ ζωντανά στο YouTube!

18:57 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ζωντανή σύνδεση θα μεταδόση το YouTube και τα τρία ντιμπέιτ των υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς και την αντίστοιχη αναμέτρηση των υποψηφίων αντιπροέδρων τους. Η πρώτη αναμέτρηση Ομπάμα-Ρόμνεϊ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης τοπική ώρα (Πέμπτη 04:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος), στο Ντένβερ του Κολοράντο.

«Δεν έχει σημασία που βρισκόσαστε στον πλανήτη και δεν έχει σημασία

με ποιον τρόπο έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παραστείτε στα πιο σημαντικά γεγονότα της προεκλογικής εκστρατείας του 2012 μέσω του YouTube» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοφιλής δικτυακός τόπος.

Πέραν της αναμέτρησης της Τετάρτης, το YouTube θα αναμεταδώσει την αντίστοιχη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων Τζο Μπάιντεν και Πολ Ράιαν, στις 11 Οκτωβρίου, όπως και τις άλλες δύο αναμετρήσεις των Ομπάμα και Ρόμνεϊ στις 16 και 22 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο των αναμετρήσεων, το YouTube θα θέσει στη διάθεση κάθε χρήστη τα σχόλια και τις αναλύσεις των οκτώ συνεταίρων του, που θα το πλαισιώσουν ειδικά για τις εκλογές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το ABC News, οι New York Times και η Wall Street Journal.

Keywords
Τυχαία Θέματα