Καρδιοχτύπησε ο ΠΑΟK

19:14 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Θάνος

Ματς-θρίλερ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πίσω στο σκορ αλλά τελικά να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο

ματς. Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη στο 6' και στο επόμενο λεπτό σκόραρε με σουτ του Σαλπιγγίδη. Στο 13' ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 22' ο Τζανδάρης είχε ένα πολύ καλό σουτ. Ο Πανθρακικός όμως στην πρώτη του φάση σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 32' ο Ντιγκινί με σουτ νίκησε τον Γλύκο και ισοφάρισε. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Σπυρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από ιδανική θέση σούταρε άουτ.

Στο 55' ήρθε το δεύτερο σοκ για τον ΠΑΟΚ όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Τσουμάνη να αδειάζει τον Σκόνδρα και με σουτ να κάνει το 1-2. Επτά λεπτά μετά η ομάδα του Αναστασιάδη απάντησε όταν ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 3-2 καθώς στο 65' ο Περέιρα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 79' ο Περέιρα είχε σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Αθανασιάδης. Ο Πανθρακικός στα τελευταία λεπτά πίεσε αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δίκαια για μια λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Τζάνη στο 83ο λεπτό.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σπυρόπουλος (61'Περέιρα), Τζαβέλλας (67'Ποζατζίδης), Κατσικάς, Κίτσιου (46'Σκόνδρας), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Μ' Μπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73'Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50'Κάσες), Ντιγκινί (66'Ρομέου), Τσουμάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα