Καραβίας: «Ο Μελισσανίδης έχει αφιερωθεί ψυχή και σώματι στην κατασκευή του γηπέδου»

11:58 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος απ' όσα είδε και άκουσε χθες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, δηλώνει ο εκ των Αντιδημάρχων της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιώργος Καραβίας. Μιλώντας «ΩΡΑ των σπορ» τόνισε πως ο Μελισσανίδης του έδωσε την εντύπωση πως έχει αφοσιωθεί ψυχή και σώματι στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια:

«Δεν περίμενα πως ο κ. Μελισσανίδης θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το όλο project.

Μου έδωσε την εντύπωση πως έχει αφιερωθεί ψυχή και σώματι σε αυτό το έργο. Ήταν πολύ φιλικός κάτι που έκανε εντύπωση σε όλους μας, ενώ η σιγουριά του είναι αυτή που γεμίζει αυτοπεποίθηση όλους μας. Έχει λείψει από την ΑΕΚ αυτή η σιγουριά, αυτή η αυτοπεποίθηση. Είναι αυτή που μας δίνει τη δύναμη να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Τα οφέλη όμως για την Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μεγάλα. Πραγματικά, με βάση αυτά που είδαμε και θ' αποκαλύψει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο, θα είναι ένα κόσμημα, ένα σωστό μνημείο».

Στη συνέχεια ο κ. Καραβίας στάθηκε στις νέες θέσεις εργασίες που θα προκύψουν: «Από αυτά που είδαμε μπορούμε να πούμε ότι τόσο κατά τη διάρκεια των έργων όσο και μετά την αποπεράτωσή τους, θα δημιουργηθούν πάρα πολλές θέσεις εργασίας. Συν τοις άλλοις δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι θα δημιουργηθεί ένας σημαντικός πόρος εσόδων για τον Δήμο. Θα έρθει κόσμος στην Νέα Φιλαδέλφεια που θα βοηθήσει να κινηθεί η αγορά. Έτσι ο Δήμος θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε νέες κινήσεις ανάπτυξης, τόσο στην Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην Χαλκηδόνα».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το μουσείο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο: «Το κλίμα ήταν απόλυτα θετικό. Ο κ. Μελισσανίδης έδειξε ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τίποτα παραπάνω από αυτό που της αναλογεί. Ίσα ίσα που μέσω του έργου, ο Δήμος θα είναι ο κερδισμένος. Έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός πως το έργο δεν θα είναι μόνο για τους ΑΕΚτζήδες. Θα είναι για όλο τον κόσμο! Ειδικά το μουσείο θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, οποιασδήποτε συλλογικής προτίμησης. Αρκεί να το δούμε με ανοικτό μυαλό. Μιλάμε για ένα σημείο αναφοράς του προσφυγικού Ελληνισμού, μια ιστορία που «πονάει» αλλά δεν πρέπει να την ξεχνάμε. Είναι μέρος του εαυτού μας, της ταυτότητάς μας. Πρόσφυγες δεν υπάρχουν μόνο στην ΑΕΚτζήδικη οικογένεια. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν γόνοι αυτών των «μαρτύρων». Αλλά και οι υπόλοιπες Έλληνες έχουν μέσα τους τον πόνο που έζησαν οι συμπατριώτες τους. Είναι μια ιστορία που δεν θα πρέπει να ξεχαστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα