Πέρεθ: Είναι νέος και δεν ξέρει ο Μαρτίνο

11:45 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χεράρδο Μαρτίνο πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως θεωρεί υπερβολικά τα χρήματα που δόθηκαν για την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ για να λάβει απάντηση από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος υποστήριξε πως ο Αργεντινός προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι νέος στο ισπανικό ποδόσφαιρο και μπορεί εύκολα να γίνει δημαγωγός.
Σε δηλώσεις του στον Cadena SER, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είναι νέος σε αυτό το μέρος και δεν γνωρίζει πώς γίνονται οι μεταγραφές εδώ. Είναι εύκολο να γίνει δημαγωγός".
Στην συνέχεια ο Πέρεθ πρόσθεσε: "Ο Μπέιλ ήταν

φτηνός, αν αναλογιστούν τα χρήματα που έμπαιναν στα ταμεία της Τότεναμ μέσα από τα τηλεοπτικά κατά την διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ήταν το καλύτερο όνομα του καλοκαιριού και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα ως στόχο να αποκτά τους καλύτερους όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με τους Φίγκο, Ζιντάν, Ρονάλντο... Ήταν από μικρό παιδί οπαδός της Ρεάλ και έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο του".
Για το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας συνεχίζει να μένει στον πάγκο και επί Κάρλο Αντσελότι, ο Πέρεθ δήλωσε: "Ποτέ δεν πρότεινα στον Αντσελότι ότι θα πρέπει να παίξει ο Ίκερ. Πάντα πιστεύουμε στους καλούς παίκτες από την Ισπανία και το εξωτερικό. Έχουμε δυο από τους καλύτερους τερματοφύλακες και ο καθένας έχει τις ευκαιρίες του".

Keywords
Τυχαία Θέματα